Trešdiena, 22. maijs Emīlija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Balsojumā Liepāja izvirzās priekšplānā

Balsojumā Liepāja izvirzās priekšplānā
19.01.2009 16:46

Eiropas kultūras galvaspilsētu (EKG) kandidātpilsētu asociācijas mājas lapā http://www.candidatecities.com Liepāja pēc balsotāju viedokļa ir visatbilstošākā Eiropas Kultūras galvaspilsētas titulam 2014. gadā. Pateicoties aktīvajai balsošanai, līdz šī gada 19. janvārim pulksten 15:30 par Liepāju atstātas 3712 balsis. Liepājas Kultūras pārvalde arī turpmāk aicina liepājniekus un visas Kurzemes iedzīvotājus iesaistīties balsošanā, paužot atbalstu Liepājai.

Jau informējām, ka ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja nobalsot par vienu no trim Latvijas pilsētām, kura 2014.gadā iegūs Eiropas kultūras galvaspilsētas statusu.

Piedaloties balsošanā, tiks nodrošināts nozīmīgs atbalsts Liepājai, kā nopietnam kandidātam uz Eiropas Kultūras galvaspilsētas statusu 2014. gadā. Nobalsot iespējams, izvēloties Latviju un vienu no kandidātpilsētām – Liepāja, Cēsis vai Rīga, uzspiežot uz izvēlēto pilsētu un uzklikšķinot uz lodziņu ”VOTE”.

Tuvākajās dienās LR Kultūras ministrija publiskos starptautiskās žūrijas komisijas ziņojumu ar ieteikumiem par veicamajiem pilnveidojumiem trīs kandidātpilsētu pieteikumos. Konkursa otrās kārtas ietvaros līdz 2009. gada 30. jūnijam LR Kultūras ministrijā būs jāiesniedz detalizēti izstrādāta kultūras programmas koncepcija 2014. gadam. 2009. gada 15. septembrī, kad noslēgsies konkursa otrā kārta, visa pasaule uzzinās, kura no Latvijas kandidātēm kļūs par 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētu.

Krista Kalnarāja,
Liepājas pilsētas Kultūras pārvaldes
Starptautisko sakaru un attīstības projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz