Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Bērni iepazīst teātri, mūziku un mākslu

Bērni iepazīst teātri, mūziku un mākslu
12.06.2009 07:03

Atslēgvārdi

Paviesoties Liepājas teātra aizkulisēs un pēc tam noskatīties izrādi “Kā brālītis Trusītis lauvu uzvarēja”, iepazīties ar Mākslas vidusskolu un mākslas galeriju “UPB”, kā arī ciemoties pie Liepājas Simfoniskā orķestra un vēlāk pašiem radīt savu orķestri – tāda iespēja bija bērnudārzu “Saulstariņš” un “Ķipars” audzēkņiem un pedagogiem projektā “Mazais gids – 2”.

Projekts, ko atbalstīja Liepājas Kultūras pārvalde, bija turpinājums iepriekšējam projektam “Mazais gids”, kura īstenošanas laikā šā gada pavasarī bērni iepazinās ar Liepājas muzeju, Amatnieku namu, Leļļu teātri un daudz ko citu. Projekta autori ir bērnudārza “Ķipars” pedagogi un Paulas mamma Gundega Lībeka.

Projekta laikā notika ar dažādas mākslinieciskās jaunrades darbības – bērni gan veidoja kolāžas no dabas materiāliem, paši apgleznoja krekliņus, gan arī savās mākslinieciskajās aktivitātēs iesaistīja visu ģimeni. Projekta mērķis bija turpināt bērnus viņiem saprotamā veidā iepazīstināt ar Liepājas kultūras iestādēm, kļūstot par mazajiem gidiem savai ģimenei, ar spēļu un citu nodarbību palīdzību rosināt interesi par teātri, mūziku un mākslu, kā arī tajā visā iesaistīt pēc iespējas vairāk ģimenes locekļu – mammas, tētus, brāļus, māsas un citus. Bet projekta nobeigumā Liepājas domes foajē notika projekta laikā tapušo mākslas darbiņu izstāde. To var apskatīt līdz jūnija beigām.

Kristīne Pastore,
“Kurzemes Vārds”

Mazajiem projekta dalībniekiem ir prieks gan par visiem interesantajiem piedzīvojumiem, gan par pašu apgleznotajiem krekliņiem. Un viņi visus aicina apskatīt savu zīmējumu izstādi.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz