Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Bērnu deju kolektīva “Krustiņi” koncerts “Būšu liels”

Bērnu deju kolektīva “Krustiņi” koncerts “Būšu liels”
15.12.2010 08:20

Piektdien, 17. decembrī, pulksten 18.00 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra bērnu tautas deju kolektīvs “Krustiņi” ielūdz uz svētku koncertu “Būšu liels”.   

Kad esam mazi, mēs allaž vēlamies būt lieli. Tā ir kā vīzija, kas šķietami ļauj piepildīt sapņus. Arī bērnu deju kolektīvs Krustiņi, vadītāja Inta Āboliņa, ik gadu decembrī aicina uz koncertu, kurā mazie dejotāji un viņu draugi piepilda kādu sapni – rada svētkus gan sev, gan skatītājiem.

 Lieli vēlas kļūt gan Krustiņu paši mazākie, gan 1. klašu grupas dalībnieki, lai dejotu tāpat kā lielie 5.-7. klašu grupas dejotāji.

Ar saviem mazajiem draugiem svētku reizē kopā būs Intas Āboliņas vadītais Liepājas būvamatniecības vidusskolas tautas deju kolektīvs Odziņa, kura sniegumā būs gan vecmeistara I.Magones, gan šobrīd zināmāko horeogrāfu J.Ērgļa un G.Skujas radītās dejas.

Īpašu noskaņu koncertā radīs Liepājas 2. bērnu mūzikas skolas akordeonistu dueti, gan audzēkņi Romāns Tjuļukins un Vasilijs Kaidans, gan pedagogi Irina Jakovļeva un Leonards Domicevičs. Savukārt Ināras Fenskas un Veras Oņiščenko audzēknes Diāna Rudakova un Karīna Mirzojana klausītājus priecēs ar J. Dogas un V.A.Mocarta skaņdarbiem.

Ziemassvētku sajūtās ievedīs režisores Vitas Pētersones Bērnu teātra Rūķi, bet visu uz skatuves notiekošo rūpīgi uzraudzīs Suns un Kaķis – Agnese Fogele un Kristīne Gromova.

Ieeja koncertā bez maksas.

Anda Birkenberga,
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra
Projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz