Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ceļojošais leļļu teātris “Maska” triumfē Kongresu namā

Ceļojošais leļļu teātris “Maska” triumfē Kongresu namā
29.01.2008 18:47

0

Atslēgvārdi

Vakar un šodien Rīgas Kongresu namā Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” sadarbībā ar starptautisko konkursu laureāti, vokālo grupu “Putni” rāda koncertuzvedumu ar visai garu, intriģējošu nosaukumu “Pavasara pazaudētās taktis ar visām no tā izrietošajām sekām…”. Uzveduma producents ir aģentūra “Latvijas koncerti”, scenārija autors – teātra “Maska” direktors un aktieris Pēteris Trups, komponists – Andris Eniņš.

Biļetes uz visiem četriem koncertiem Kongresu namā pārdotas. Izrādē darbojas komponists Kliņķītis un viņa draudzene Rožu rūķīte, kuri vēlas uzrakstīt dziesmiņu par pavasari, lai tas atnāktu ātrāk un nestu cilvēkiem prieku. Šo nodomu grib izjaukt negantais Duļķis un ļaunā Ragana. Kliņķītim un Rožu rūķītei palīgā nāk astoņas mūzas (“Putnu” dziedātājas) un Mūzikas laumiņa, kas slikto nodomu izjauc, dziesma tiek uzrakstīta, un pavasaris tūlīt, tūlīt būs klāt. Koncertuzveduma laikā darbībā tiek iesaistīti arī mazie skatītāji, kuru sajūsma par liepājnieku “Maskas” panākumiem runā pati par sevi. Kā atzinības zīmi var vērtēt arī “Latvijas koncertu” pārstāves Karīnas Bērziņas aicinājumu ceļojošā leļļu teātra “Maska” radošajam tandēmam Agitai un Pēterim Trupiem sadarboties arī turpmāk.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz