Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Ceļš” vijas caur Talsiem

“Ceļš” vijas caur Talsiem
06.11.2008 11:09

Atslēgvārdi

Liepājas Tautas fotostudija sagatavojusi iespiešanai  daudzkrāsainu fotoalbumu “Ceļš”. Tajā apkopti divpadsmit pašlaik pašu darbīgāko studijas dalībnieku darbi. Grāmata ir  savdabīgs veltījums fotomākslas draugiem radošā kolektīva piecdesmitās jubilejas gadā. Grāmatas atvēršanas svētki paredzēti novembra beigās.

Pašlaik greznais suvenīrizdevums atrodas pusceļā līdz skatītājiem, jo šonedēļ ir sasniedzis Talsu tipogrāfijas iespiestuvi, kur pie darba stājušies iespiedēji Mareks Freimanis un Viktors Smilgainis. Lai pasekotu, kā notiek krāsu un to gradāciju izvēle, aizvakar Talsos ciemojās Liepājas māksliniece Maruta Bože, kas ir fotoalbuma maketa dizainere, un Tautas fotostudijas vadītājs Varis Sants. Viņi pārliecinājās, ka talsenieki, kā allaž, strādā ar lielu atbildību. Meistari apgalvoja, ka ar atbildību bieži vien esot par maz, lietā nākoties likt arī gadu gaitā uzkrāto pieredzi.

Atbildot uz jautājumiem, Talsu tipogrāfijas komercdirektore Iveta Zamberga pastāstīja, ka ar Liepājas rajona un pilsētas uzņēmumiem un iestādēm talseniekiem izveidojusies   cieša sadarbība. Savi nopelni te esot arī M.Božei, kas no gada gadā cenšoties partnerības saiknes nostiprināt, iesakot iespiedējiem aizvien jaunus klientus. Ļoti bieži pasūtījuma darbus tipogrāfijai iesniedzot Liepājas reģiona Tūrisma informācijas birojs, Liepājas teātris, Latviešu biedrības nams un “Reklāmas apgāds”, kā arī Liepājas Universitātes izdevniecība “LiePA”. Komercdirektore uzsvēra, ka iespiedēji cenšas ieviest jaunas tehnoloģijas, jo tikai tā iespējams izpildīt pasūtītāju aizvien lielākās prasības. 

Pēteris Jaunzems,
“Kurzemes Vārds”

Par to, lai fotoalbums “Ceļš” nepieviltu skatītājus, Talsu tipogrāfijā rūpējas iespiedējs Mareks Freimanis (no kreisās), dizaina māksliniece Maruta Bože un Tautas fotostudijas vadītājs Varis Sants.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz