Ceturtdiena, 16. maijs Edijs, Edvīns
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Cirks angliskā mierā

Cirks angliskā mierā
15.10.2010 09:56

Atslēgvārdi

Nedēļu pie saviem dvīņu cirka partneriem ceļojošā cirka “Beztemata” viesojās sadarbības partneri no Anglijas cirka “Table Top Circus”.

Satikšanās bija piesātināta, liepājnieki iemācījās jaunus ielu cirka paņēmienus un trikus, arī to, kā strādāt ar angļu atvesto dāvanu – bīdāmo virves dejotāja aprīkojumu. Savukārt angļi gan rādīja savus priekšnesumus, gan vadīja meistardarbnīcas kā saviem kolēģiem, tā visiem citiem cirka mākslas entuziastiem. Trīs viesmākslinieki – Džonatans Džespers, Paulīne Gilespī un Glins Hantons – rādīja priekšnesumu un vadīja nodarbības klientiem no Liepājas Jauniešu dienas aprūpes un rehabilitācijas centra personām ar garīgās attīstības traucējumiem. Arī viņi mācījās izpildīt cirka priekšnesumus atbilstoši savām spējām. Projektā “Cirks. Kultūra. Cilvēks” darbojās arī Liepājas Universitātes kultūras darba vadības programmas studenti. Liepājas cirka māksliniece Inga Kreicburga atzina, ka šī atkalredzēšanās ir priecīgs notikums, jo no kolēģiem daudz ko varēja iemācīties.

Daina Meistere,
“Kurzemes Vārds”

Cirka mākslinieks Glins Hantons ierāda Liepājas Universitātes 4. kursa studentei Kristīnei Zamurajevai, kā žonglēt ar bumbiņu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz