Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Daudz laimes” – Edgara Pujāta jubilejas un IV studijas tikšanās vakars

“Daudz laimes” – Edgara Pujāta jubilejas un IV studijas tikšanās vakars
17.01.2011 16:22

Atslēgvārdi

11. februārī Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts svinēs savu 40. jubileju, šogad paiet arī 20 gadi, kopš Edgars ir Liepājas teātra aktieris.

14. februārī plkst. 19:00 E. Pujāts aicina visus uz Liepājas teātri, kur notiks viņa jubilejas un IV studijas tikšanās vakars, kuram dots zīmīgs nosaukums ”Daudz laimes”.

E. Pujāts beidzis Liepājas teātra IV studiju un nolēmis sarīkot koncertu, lai beidzot tās absolventi atkal varētu satikties. Skatītājiem būs iespēja uz Liepājas teātra skatuves redzēt gandrīz visus IV studijas beidzējus: Aigaru Rozenbergu, Annu Putniņu, Vitu Vārpiņu, Indru Vaļenieci, Armandu Zvirbuli, kā arī savus ikdienas kolēģus – Egonu Dombrovski, Inesi Kučinsku un Sigitu Jevgļevsku.

”Visā mūsu kursā jubilejas ir nosvinētas pa kaktiem. Gribu, lai visi sanākam kopā, un arī skatītāji redz, kādi esam kļuvuši,” uzsver E. Pujāts.

Koncerta nosaukums ”Daudz laimes” nav izvēlēts nejauši. Šāds nosaukums bija IV studijas diplomdarba izrādei, kuru 1993. gadā iestudēja Ēriks Vilsons. Šāds nosaukums ir arī iemīļotam TV raidījumam, kuru vada Aigars Rozenbergs.

”Koncertu veidos divas daļas – 1. daļā projekcijās tiks rādīti fragmenti no mūsu diplomdarba izrādes, šo daļu vadīšu es pats, lai kolēģi atpūšas. 2. daļu vadīs Aigars Rozenbergs – tajā vairāk paredzēti apsveikumi,” nosmej aktieris.

Koncertā klausītājiem tiks piedāvātas dziesmas no muzikālajām izrādēm ”Dāmu paradīze”, ”Kaķīša dzirnavas”, ”Lilioms” u.c., kurās aktieris atveidojis galvenās lomas. ”Esmu ieplānojis nodziedāt vienu dziesmu arī ar Juri Bartkeviču – vienu no maniem pedagogiem,” savās iecerēs padalās E. Pujāts. Dziedās arī koncertapvienības ”Aģenti” puiši, tiks izpildīta dziesma duetā ar dēlu Kristapu u.c.

Aktieris muzicēs kopā ar mūziķiem Normundu Kalniņu, Māri Kupču un Māri Zīlmani. 

Biļešu cenas no Ls 2 līdz Ls 6.

Zanda Borga,
Liepājas teātra literārā padomniece

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz