Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Demonstrēs Future Shorts īsfilmas

Demonstrēs Future Shorts īsfilmas
29.06.2007 13:29

0

Atslēgvārdi

Liepājā 13.jūlijā plkst. 21.00 Karaliskajā ķēķī atkal tiks demonstrētas Future Shorts jaunākās programmas skati. Future Shorts programma iezīmē apņemšanos arvien biežāk iepazīstināt skatītājus ar Baltijā tapušajiem darbiem.  Programmas iesākumā būs skatāma britu režisora Daniela Elliotti (Daniel Elliott) īsfilma ”Fender Bender”, kas tapusi sadarbībā ar igauņu aktieriem un kino profesionāļiem. Filmas pamatā ir stāsts par kādas traģiskas autoavārijas mokošajām sekām.

Programmas turpinājumā festivāla ”Divas Annas” galvenās balvas ieguvusī jaunā latviešu kino režisora Didža Eglīša īsfilma ”Sērkociņi”, kas uzbur ģimeniskas laimes caurstrāvotu ainu sešdesmito gadu Latvijā, kas izplēn brīdī, kas nelāgs atgadījums atklāj skarbo cīņu starp lepnumu un cilvēcību.

Igaunijā un Latvijā tapušos darbus lieliski papildina jau ierasti kosmopolītiska Future Shorts īsfilmu izlase. No Austrijas atceļojusī īsfilma ”The Lovers” (rež. Johannes Hammel), kas tehniski savdabīgā izpildījumā un abstraktā noskaņā apspēlē kādas senas porno filmas kadrus.

Ar melna humora un sadzīviskas satīras elementiem pārbagāta ir britu režisora Viljama Sinklēra (William Sinclair) īsfilma ”Tell it to the Fishes”. Programmas noslēgumā leģendāra grafiska dizaina grupa ”The Designers Republic” ar klipu ”Love Being”, kas sniedz tīru formu daudzveidības un krāsu intensitātes baudījumu.

Future Shorts

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz