Otrdiena, 16. aprīlis Mintauts, Alfs, Bernadeta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Diskusijā ”Teātris un skatītājs” notiks tikšanās ar Elmāru Seņkovu

Diskusijā ”Teātris un skatītājs” notiks tikšanās ar Elmāru Seņkovu
Foto: Egons Zīverts
24.10.2019 12:45

liepajniekiem.lv

Liepājas teātris nolēmis atjaunot diskusiju ciklu ”Teātris un skatītājs”, piedāvājot skatītājiem četras diskusijas. Pirmā no tām notiks otrdien, 5.novembrī, pulksten 18 Liepājas teātrī.

Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga informē, ka šajā reizē uzmanības centrā būs Elmāra Seņkova topošais iestudējums ”Šekspīrs”.

Diskusijā ”Klasika un mūsdienas. Kurš kuru?” piedalīsies režisors Elmārs Seņkovs, Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes dekāne, asociētā profesore Zanda Gūtmane, kā arī aktieri Inese Kučinska un Rolands Beķeris. Diskusiju vadīs dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce.

Trilleris ”Šekspīrs” pirmizrādi piedzīvos 16.novembrī. Tā dramaturģisko materiālu veidojusi Rasa Bugavičute-Pēce, kompilējot izcilākās Viljama Šekspīra lugas. 

Diskusijā tiks runāts par to, kāds bija Šekspīra laika teātris un vai to tāpat var skatīties arī šodien; ko nozīmē režisoram iestudēt klasikas darbu, par kuru katram izveidojies savs viedoklis; kāda bija Šekspīra loma savā laikā u.c.

Skatītāji varēs uzdot arī savus jautājumus diskusijas dalībniekiem, tos iespējams iesūtīt arī pirms diskusijas, reģistrējoties tās dalībai.

Tāpat kā visas līdzšinējās diskusijas, arī šo iespējams apmeklēt bez maksas, taču iepriekš līdz 3.novembrim jāreģistrē sava dalība. Reģistrācijas formu iespējams atrast teātra mājas lapā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz