Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Dzejas dienām veltītās “Atskaņas” novērtēs Aizputē

Dzejas dienām veltītās “Atskaņas” novērtēs Aizputē
17.10.2007 19:12

0

Atslēgvārdi

Tā nu notika, ka Dzejas dienām īpaši veltīto melnbalto un krāsaino darbu fotoizstādi “Atskaņas”, ko par godu dzejdariem sarūpēja un galerijā “Māja” izstādīja Liepājas Tautas fotostudijas dalībnieki, liepājniekiem tomēr kārtīgi apskatīt nebija lemts, jo fotomākslinieku veikuma ekspozīcijai privātgalerijā tika atvēlēta  tikai viena vienīga diena.

Toties jau ar šodienas pievakari liriski iecerēto fotogrāfiju kolekciju varēs redzēt un pilnībā iespēs novērtēt aizputnieki, jo “Atskaņas” Novadpētniecības muzeja zālē piekritusi izstādīt šīs iestādes vadītāja Jolanta Berga. Tautas fotostudijas vadītājs Varis Sants pastāstīja, ka fotogrāfiju kolekcijā ietverti 12 autoru 25 darbi. Tajos atainotas dabas noskaņas, kas tieši piemērotas apskatei rudenī, kad cilvēki saka atvadas lapotiem un dzeltējošiem kokiem, kad uzplaukst pēdējie, varbūt pat viskrāšņākie ziedi, kas nolemti salnām.

Izstādes atklāšana paredzēta šodien pulksten 18 un tajā ar fotomāksliniekiem satiksies, iepazīsies un darbu apspriešanā  piedalīsies trīs fotopulciņu dalībnieki no Vērgales, Dunalkas un Aizputes. Muzeja vadītāja pastāstīja, ka izstāde būs atvērta līdz 8.novembrim, bet pēc tam uz Mārtiņiem to nomanīs liepājnieka  Mārtiņa Sīļa fotodarbu ekspozīcija.

Pēteris Jaunzems. “Trīsmastu burinieks”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz