Svētdiena, 28. aprīlis Terēze, Gundega
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Eņģeļu siltums TN “Kurzeme”

Eņģeļu siltums TN “Kurzeme”
21.12.2009 11:47

Atslēgvārdi

Ir noslēdzies TN “Kurzeme” un Liepājas domes organizētais eņģeļu konkurss. Vairāk kā 210 eņģeļu ir salidojuši TN “Kurzeme” 3. stāvā un priecēs ikvienu centra apmeklētāju līdz Zvaigznes dienai.

“Uz tik lielu atsaucību nebijām cerējuši,” stāsta TN “Kurzeme” direktore Sanita Kalna. “Tas ir patīkams pārsteigums un liels prieks, ka šajā tumšajā laikā ir tik daudz gaišuma un pozitīvas enerģijas, ko dāvāt otram. Katru dienu vismaz reizi aizeju līdz eņģeļiem sajust kaut mazumiņu tās mīlestības, kas ir ielikts šajos darbos.”

Kopskaitā ir iesniegti 145 zīmējumi, pārēji eņģeļi ir veidoti gan no papīra, gan piparkūku mīklas, kartona, diegiem u.c. materiāliem. “Eņģeļi ir tik dažādi, ka visus vienā vārdā raksturot būtu grūti,” paskaidro S. Kalna. Lielāko pārsteigumu organizatoriem sagādāja piparkūku eņģeļu pāris ar ledeņu sirdīm, kas ne vien izskatās ļoti dekoratīvi, bet arī smaržo pēc svētkiem, apbrīnu izraisīja Daniila Djakovska ģimenes kopdarbs, kurā attēlots liels eņģelis ar gaismu rokās. “Mēs vēlējāmies, lai ikviens bērns ar savu eņģeli radītu gaišumu un prieku ikvienam, rosinātu mūs vairāk pasmaidīt un sajust ticību. Sirds siltumu var just ikkatrā darbiņā, tāpēc droši varu apgalvot, ka konkurss savu mērķi ir sasniedzis,” priecājas S. Kalna.

Vislielākā atsaucība ir no Aleksandra Puškina 2. vidusskolas 1. klašu audzēkņiem, skaistus darbus ir radījuši arī PII “Margrietiņa”, “Pūcīte”, “Zīļuks”, “Varavīksne” un Kristīgā bērnu dārza mazie mākslinieki, kā arī Internāta pamatskolas, privātskolas “Varavīksne”, Liepājas 15. vidusskolas 4. a klases, Centra pamatskolas 3. a klases skolēni un vēl daudz citu darbu.

Tā, kā darbu ir tik daudz neizdosies sagādāt pārsteigumu visiem. ”Liepājas Teātris” 25 topošajiem māksliniekiem dāvās ekskursiju pa teātra aizkulisēm profesionāla gida pavadībā, TN “Kurzeme” – apmeklējumu bērnu rotaļu istabā “Jautrās bumbas”, kā arī būs vēl citas pārsteigumu balvas. Apbalvošana gan būs tikai Jaunajā gadā.

Daina Vanaga,
AS “Mēs Liepājai”
TN “Kurzeme” mārketinga speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz