Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Festivāls izsludina zīmējumu konkursu

Festivāls izsludina zīmējumu konkursu
10.09.2012 07:00

Sākoties jaunajam mācību gadam, Liepājas Ērģeļmūzikas festivāls vēlas uzrunāt jaunos un topošos ērģeļmūzikas fanus. Tādēļ festivāla rīkotāji izsludina zīmējumu konkursu “Piedzīvojums ar ērģelēm” bērniem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam. Uzvarētāji saņems ielūgumus uz festivāla koncertizrādi “Pēterītis un Vilks”, ko piedāvās ērģelnieks Aigars Reinis kopā ar aktieri Vari Klausītāju, kā arī citas pārsteiguma balvas.

 

Zīmējumos pēc brīvas izvēles jāataino kādas no redzētajām vai dzirdētajām ērģelēm vai jāuzzīmē savi iespaidi, klausoties ērģeļu skaņās. Konkursā iesniegtos darbus vērtēs trīs vecuma grupās. Darbus līdz 24. septembrim var iesniegt organizācijai “Via Cultura”, Graudu ielā 50, vai arī sūtīt pa pastu (pasta zīmogs – 20. septembris) uz adresi: Graudu iela 50, Liepāja, LV-3401, norādot vārdu, uzvārdu, adresi un kontakttālruni.

Starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls Liepājā norisināsies no 27. līdz 29. septembrim. Programmā ir iekļauti gan Liepājas mūziķi – Lotars Džeriņš, orķestra mākslinieki, neaizmirstot arī par vienu no labākajiem Liepājas pašdarbības koriem – “Laiks”, gan labākie Latvijas piedāvājumi, gan arī spoža ārzemju zvaigzne – ērģelnieks no Polijas.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz