Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Grāmata par leģendāro Austru

Grāmata par leģendāro Austru
12.04.2011 07:05

Atslēgvārdi

Grāmatu veikalā “Jumava” 13. aprīlī pulksten 17 notiks Agneses Oses grāmatas “Leģendārā Austra” atvēršanas svētki. Tā būs iespēja arī tikties ar autori un grāmatas varoni – dziesminieci Austru Pumpuri.

Skanēs mūzika, atnāks Austras bērni ar ģitārām. Agnese Ose lasīs fragmentus un pastāstīs, kā radusies šī nelielā grāmata. “Mūs saista dvēseļu radniecība un kopējais darbs, kas aizvadīts teātrī. Man patīk iet nestaigātus ceļus,” saka autore, tā atbildot uz jautājumu, kāpēc rakstīta grāmata un kāpēc par Austru. Atbilde rodama arī grāmatas ievadā: “Austra ir spēcīga un spilgta personība arī kā dzīves vērotāja un domātāja. Pati uz pasauli skatās ar sirds acīm un ved līdzi visus tos, kuru dvēsele ir dzīva, kuri meklē ceļu, kā iepazīt pašiem sevi.” Agnesei Osei ideja uzrakstīt par Austru radusies pirms gadiem desmit, viņa lūgusi savai kolēģei un draudzenei atļauju un saņēmusi to. Grāmatā sirsnīgā stāstījumā ieskicēts dziesminieces dzīves ceļš, tajā atrodami interesenti fakti par teātra izrādēm un tajās dziedātām dziesmām, kā arī bagātā mūža atziņas. Grāmatu jau iegādājušies tie Austra Pumpures neparastā talanta cienītāji, kas apmeklēja Austras dienas pasākumus Rīgā un Liepājā.
Daina Meistere

Egona Zīverta foto

Agnese Ose ar grāmatu “Leģendārā Austra”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz