Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Improvizācijas izrāde “Stacija” – stacijā

Improvizācijas izrāde “Stacija” – stacijā
30.04.2010 14:03

Atslēgvārdi

Pirmdien, 3. maijā, pulksten 14:00 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Jauniešu teātra studija Liepājas dzelzceļa stacijas uzgaidāmajā zālē ielūdz uz improvizāciju izrādi “Stacija”, režisors Juris Ločmelis.

Maija brīvdienās liepājniekiem un Liepājas viesiem tiek piedāvāta plaša un daudzkrāsaina kultūras programma. Savu artavu tās radīšanā ir snieguši arī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Jauniešu teātra studijas dalībnieki, kuri ielūdz uz improvizāciju izrādi ”Stacija” Liepājas dzelzceļa stacijas uzgaidāmajā zālē – izrādes tēmas adekvātajā vidē.

Iestudējumam nav autora, tas ir pašu studijas jauniešu kopdarbs, kas atspoguļo viņu pasaules redzējumu un fantāzijas lidojumu, radot dažādus dzīvesstāstus – dažkārt neordinārus un satriecošus, taču to vadlīnija ir stāsti par mums, cilvēkiem visapkārt, par vēlmi dzīvot labāk, mīlēt un tikt saprastiem.

Izrādes mērķis ir iepazīstināt skatītājus – gan tos, kas apzināti nākuši uz izrādi, gan tos, kam šai laikā iegadījies būt Liepājas dzelzceļa stacijas uzgaidāmajā zālē – ar amatieru teātra mākslu, kaut uz brīdi ļaujot sajusties savādāk – vienlaicīgi esot gan stacijas apmeklētājam, gan skatītājam.

Tautas mākslas un kultūras centra Jauniešu teātra studija saka lielu paldies Liepājas dzelzceļa stacijas priekšniekam Jurijam Stukovam.

Anda Birkenberga,
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz