Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izlozes kartībā pie balvas “Āksta cepure” tiek Egons Dombrovskis

Izlozes kartībā pie balvas “Āksta cepure” tiek Egons Dombrovskis
01.06.2009 17:37

Atslēgvārdi

Latvijas Profesionālo aktieru apvienības (LaPAA) balvu “Āksta cepure” pirmdien izlozes kārībā saņēma Liepājas teātra aktieris Egons Dombrovskis un Dailes teātra aktrise Ilze Vazdika.

Balvai “Āksta cepure” kopumā šogad tika nominēti 15 pretendenti, kurus izvirzījuši aktieri, bet nominēts var tikt jebkurš teātra mākslinieks, aktieris, režisors, scenogrāfs, mūziķis, teātra kritiķis, kostīmu mākslinieks, kura ieguldījumu latviešu teātra mākslā par ievērojamu atzinuši kolēģi.

Kā balvas pasniegšanas pasākumā sacīja tā vadītājs un aktieris Januss Johansons, šogad LaPAA valde neuzņēmās izvelēties, kurš no balvas nominantiem ir labākais, tādēļ pirmo reizi balvas uzvarētājs tiek noteikts ar izlozes palīdzību.

Šogad balvai bija nominēti arī Liepājas teātra aktrise Anda Albuže, Vera Hramņikova un Ivars Brakovskis no Daugavpils teātra, Leļļu teātra ilggadējie aktieri Silvija Bitere un Jānis Ķekars, Dailes teātra aktieri Olga Dreģe un Pēteris Liepiņš, Rīgas Krievu drāmas teātra aktieris Jevgeņijs Ivaničevs, Nacionālā teātra aktrise un režisore Indra Roga, Valmieras Drāmas teātra aktieris Agris Māsēns, kā arī Indra Burkovska, Andris Bērziņš un Eduarda Smiļģa Teātra muzeja vadītāja Rita Rotkale.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz