Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Iznāks žurnāls “Kuldīgas Vēstules”

Iznāks žurnāls “Kuldīgas Vēstules”
05.07.2011 07:06

Nākamnedēļ, 12. jūlijā, preses tirdzniecības vietās Kuldīgā un citviet būs pieejams izdevniecības “Kurzemes Vārds” jaunā žurnāla “Kuldīgas Vēstules” pirmais numurs. Tas iznāks tieši Kuldīgas pilsētas svētku “Dzīres Kuldīgā – 2011” priekšvakarā un piedāvās iepazīties ar interesantiem stāstiem, kas veltīti Kuldīgas pagātnei, tagadnei un nākotnei.

Šāds izdevums (attēlā) tapis pirmo reizi Kuldīgas vēsturē, un tajā iekļauti raksti par pilsētas vēstures notikumiem un leģendārām personībām, piemēram, Turlavas mācītāja dēla Karla Amendas saraksti ar izcilo komponistu Ludvigu van Bēthovenu, pretrunīgi vērtēto Voldemāru Sauleskalnu un partizānu cīņām novadā. Savas Kuldīgas izjūtas žurnālam atklāj aktrise Indra Burkovska un “Ošu” saimnieks Raits Valters, leģendārā aktiera Ēvalda Valtera dēls, kā arī citi ļaudis, kas šeit dzīvo, strādā un atpūšas.

Lasītāji varēs sekot līdzi hercoga Jēkaba atstātajam mantojumam pie kanādiešu vīndara Rendā, atklāt rātsnama vērtības, pētīt sinagogas atdzimšanu, atklāt labākās randiņvietas Kuldīgā, lūkot pēc literātu iedvesmas avotiem un vaicāt, pēc kā uz šejieni brauc viesi.

Rakstus “Kuldīgas Vēstulēm” sagatavojuši dažādi nozaru speciālisti un reģiona labākie žurnālisti.

Žurnālam būs 64 lappuses, tas tiks izdots 3000 eksemplāru tirāžā un lasītājiem būs pieejams par simbolisku cenu – 99 santīmiem. Tas iespējams ar reklāmdevēju un Kuldīgas Novada domes atbalstu.

Anda Pūce,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz