Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Iznāks žurnāls “Liepājas Vēstules”

Iznāks žurnāls “Liepājas Vēstules”
10.03.2010 07:06

Izdevniecība “Kurzemes Vārds” sagatavojusi dāvanu Liepājas 385. dzimšanas dienā, jo pirmo reizi iznāks krāsains žurnāls “Liepājas Vēstules”.

Žurnāls tapis, strādājot izdevniecības “Kurzemes Vārds” radošajai komandai un žurnālistiem, piesaistot vēsturiskos konsultantus un autorus no citiem izdevumiem, lai kopīgiem spēkiem sagatavotu saturīgi un vizuāli krāšņus stāstus gan par pilsētas vēsturi, gan tagadni, cenšoties ieskatīties arī nākotnē.

Krāsainā žurnāla 64 lappusēs lasītāji varēs uzzināt par to, kā liepājnieki dzīvojuši 17. gadsimtā, ko par pilsētu laiku lokos domā mācītājs Jānis Bitāns, vai Pauls Makss Berči spokojas savos namos, kā Liepājā netrūkst aktierim Egonam Dombrovskim un kā pilsēta, iespiedusies starp ezeru un jūru, centusies apgūt jaunas teritorijas, tāpat lasīt Santas Ančas atzīšanos mīlestībā Liepājai un uzzināt, kāpēc Liepājas ģerbonī liepu balsta lauva. Šie ir tikai daži no žurnālā izlasāmajiem stāstījumiem.

“Šajā valstij un pilsētai, preses izdevējiem un droši vien vairākumam liepājnieku sarežģītajā laikā uzdrīkstējāmies veidot žurnālu arī tāpēc, ka sajutām ļoti daudzu cilvēku atbalstu,” saka izdevniecības “Kurzemes Vārds” valdes priekšsēdētājs Edgars Lūsēns, pateicoties visiem vietējiem uzņēmējiem, Grobiņas Novada pašvaldībai un Liepājas Pilsētas domei, kas piesaistīti kā žurnāla atbalstītāji.

Pagaidām izdevuma “Liepājas Vēstules” pirmais numurs būs arī vienīgais, taču, ja būs lasītāju interese, vēl šogad iecerēts izdot arī nākamās trīs “vēstuļu burtnīcas”.

Jaunais žurnāls preses tirdzniecības vietās būs nopērkams no 16. marta, un visiem “Kurzemes Vārda” abonentiem tas būs pieejams par īpašu cenu.

Anda Pūce,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz