Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izstādīs Mākslas vidusskolas audzēkņu kvalifikācijas darbus

Izstādīs Mākslas vidusskolas audzēkņu kvalifikācijas darbus
16.06.2009 10:34

Liepājas muzejā  no 19. jūnija līdz 17. jūlijam būs apskatāma  Liepājas mākslas vidusskolas audzēkņu  kvalifikācijas darbu projektu un realizēto darbu izstāde “Krasts”.

 21 LMV audzēkņu projekti metāla, koka, ādas un keramikas,  tekstilizstrādājumu un apģērbu dizaina, interjera dizaina specialitātē ir veltīti mūsu pilsētas tēla atpazīstamības veicināšanai, jaunu, inovatīvu akcentu veidošanai, netradicionālu labiekārtojumu un  cita sociāla redzējuma piedāvājumam pilsētvidē.

Kvalifikācijas darbu projekti tika prezentēti 11. februārī Liepājas domes konferenču zālē, bet 16. jūnijā plkst.13 Liepājas muzejā notiks kvalifikācijas darbu aizstāvēšana – eksāmens. Darbu vērtēšanas komisijas priekšsēdētāja ir pilsētas galvenā arhitekte I. Ansone, vērtēšanā piedalīsies arī vadošie dizaina speciālisti un arhitekti, interjeristi no Latvijas Mākslas akadēmijas un Rīgas dizaina un mākslas vidusskolas (A. Endziņš, I.Pētersone, J. Bankovičs, Māra Binnde, Agris Padēlis Līns)

“Esam pārliecinājušies, ka audzēkņu radošie darbi, inovatīvās idejas  izraisa interesi skatītājos, un līdz šim tie bija apskatāmi tikai īsu brīdi – kamēr recenzenti un vērtēšanas komisija izvērtē paveikto. Tādēļ Liepājas mākslas vidusskola un Liepājas muzejs šogad  sagādāja iespēju parādīt skolas audzēkņu radošo potenciālu pilsētas iedzīvotājiem, viesiem un citiem interesentiem gandrīz mēnesi – līdz 17. jūlijam,” sacīja Mākslas vidusskolas pārstāvji.

Uz kvalifikācijas darbu izstādi  tiek aicināti interesenti, kas novērtē dizaina vidi, skolas sociālie partneri, projektu realizācijā ieinteresētas amatpersonas no uzņēmumiem un iestādēm un citi.

Izstādes atklāšana paredzēta piektdien, 19. jūnijā, plkst. 15 Liepājas muzejā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz