Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jauna dziesmuspēle bērniem – “Reiz Circeņiem bij veikaliņš”

Jauna dziesmuspēle bērniem – “Reiz Circeņiem bij veikaliņš”
26.02.2007 17:56

0

Šodien Liepājas teātrī trijos seansos – pulksten 10.30, 14 un 18 – notiek pirmizrāde dziesmu spēlei bērniem “Reiz Circeņiem bij’ veikaliņš”. Šo jauko pārsteigumu sagatavojusi Liepājas operas draugu biedrība “Orfejs” Ivonnas Jadvigas Šakales vadībā. Jaunuzvedums “Reiz Circeņiem bij’ veikaliņš” tapis sadarbībā ar Ingrīdas Lūres baleta un dejas studiju, Gunitas Riežnieces bērnu vokālo studiju, Liepājas teātra aktieriem – Kasparu Godu, Aivaru Kalnarāju, Mūzikas vidusskolas audzēkņiem brāļiem Jāni un Raimondu Almaņiem.

Oriģinālmūziku komponējis Jānis Zandbergs. Viņš pabeidzis E.Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas Teorijas nodaļu un absolvējis J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas kompozīcijas klasi, šobrīd dzīvo un strādā Rīgā. Savukārt libreta autors ir Imants Vanags, režisors Ēriks Vilsons, scenogrāfs Māris Ruskulis.

Jaunuzvedums tapis ar Valsts kultūrkapitāla fonda, Pilsētas domes Kultūras pārvaldes, kā arī Liepājas teātra atbalstu. Tomēr tikpat labi varētu teikt, ka tas iestudēts ar pašu bērnu, viņu vecāku un skolotāju milzīgu entuziasmu, jo uz skatuves savās lomās un lomiņās – pelītēs, puķītēs, mušiņās, zirneklīšos un tamlīdzīgos kukainīšos un putnos, iejutušies apmēram 70 dalībnieku, sākot no pašiem mazākajiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz