Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jaunā, topošā mākslinieka krustvecāki akcijā “Palīdzēsim talantam”

Jaunā, topošā mākslinieka krustvecāki akcijā “Palīdzēsim talantam”
15.12.2006 22:06

0

Atslēgvārdi

Latvijas televīzija sadarbībā ar Valsts kultūrizglītības centru un Muzikāli apdāvināto bērnu un jauniešu atbalsta biedrību decembrī aizsāka lab­darības akciju – ilgtermiņa investīcijas intelektā, publiskajā tel­pā rosinot diskusijas par interešu izglītības nozīmi daudz­pu­sī­gas un radošas personības izaugsmē. Jau izvēlēti pirmie pieci akcijas dalībnieki – pieci talantīgi bērni no dažādiem Latvijas no­vadiem, arī no Liepājas Mākslas vidusskolas Keramikas izstrādājumu dizaina nodaļas 3.kursa audzēknis Luijs Gruduls.  

LTV un atsaucīgi cilvēki, kļuvuši par šo bērnu akcijas krustvecākiem, kuri palīdzēs nodrošināt nepieciešamo materiālo, tehnisko vai finansiālo bāzi. Jaunās akcijas mērķis – rosināt sabiedrību ieraudzīt un apzināties patieso garīgo vērtību un pieredzes nozīmi jaunās ekonomikas laik­me­tā.

Tomēr ak­cijas pirmajā posmā atbalstu gaida vēl daudzi citi akcijas dalībnieki: akcijā piedalās bērni no 140 profesionālās ievirzes skolām, kā arī mūzikas, mākslas un horeogrāfijas vidusskolām. Akcijas pirmo cēlienu apkopos koncerts 26.decembrī no pulksten 17 līdz 20 LTV1 tiešraidē no Latvijas Nacionālā teātra. Koncertā uzstāsies Latvijas mūzikas elite.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz