Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jaunas iespējas sadarbības atbalstam

Jaunas iespējas sadarbības atbalstam
25.09.2012 07:01

Atslēgvārdi

Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mobilitātes programmas “Kultūra” gaitā Latvijas radošo profesiju un organizāciju pārstāvji līdz 10. oktobrim var pieteikties finansējumam divos projektu konkursos – īstermiņa un ilgtermiņa sadarbības tīklu veidošanai.

Īstermiņa sadarbības tīklu veidošanas projektu konkursā uz atbalstu var pretendēt aktivitātes, kas ilgst līdz vienam gadam. Maksimālais pieļaujamais atbalsts ir līdz 25 000 eiro, kas sedz līdz 70 procentu no kopējām projekta izmaksām. Savukārt ilgtermiņa sadarbības tīklu veidošanas projektu konkursā 50 procentu apmērā atbalsts paredzēts aktivitātēm, kas ilgst līdz trīs gadiem. Vienā projektā paredzētais maksimālais pieejamais finansējums ir līdz 150 000 eiro.

Līdz 17. oktobrim Latvijas radošo profesiju un organizāciju pārstāvji varēs sūtīt pieteikumus arī mobilitātes programmas radošo rezidenču atbalsta projektu konkursam, savukārt no 3. līdz 31. oktobrim norisināsies projektu konkurss radošo braucienu atbalstam.

Plašāku informāciju par mobilitātes programmas “Kultūra” projektu konkursiem un pieteikšanās termiņiem var iegūt Ziemeļvalstu kultūras punkta mājaslapā www.kknord.org, kur veicama arī elektroniskā pieteikšanās projektu konkursiem. 

Rezidenču atbalsta programmā šogad atbalstu jau saņēmis Aizputes starpnozaru mākslas grupas “SERDE” projekts, īstermiņa sadarbības tīklu veidošanas programmā finansējumu saņēmis Liepājas Leļļu teātris, bet pērn atbalstu no mobilitātes programmas “Kultūra” izbaudījis arī nodibinājums “Via Cultura”.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz