Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kino pavērs durvis uz citu sajūtu pasauli

Kino pavērs durvis uz citu sajūtu pasauli
Foto: publicitātes
18.05.2016 09:06

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

“Muzeju nakts” ietvaros 21. maijā no pulksten 19 līdz 22 tirdzniecības nams “Kurzeme” aicina uz kino, kas pavērs durvis uz jaunu sajūtu pasauli.

Kā pastāsta TN ”Kurzeme” mārketinga vadītāja Alīna Skangale, tirdzniecības nama 1. stāvā Rīgas Starptautiskais filmu festivāls 2ANNAS speciāli “Muzeju nakts” pasākumam Liepājā būs izveidojis latviešu un ārzemju īsfilmu izlasi, ņemot par pamatu filmu vizuālo un māksliniecisko kvalitāti. Īsfilmu programma skatītājam piedāvās uz mirkli ielūkoties dažādās pasaulēs: Norvēģijas neatkarības dienas svinībās, mūzikas fanu pārpildītā pasākumā, tirgus paviljonā un salā pilnā ar dokumentālistiem. “Īso stāstu režisori un animatori izvēlējušies asprātīgus un trāpīgus risinājumus, kas ne tikai uzjautrina un pārsteidz, bet liek arī aizdomāties,” norāda A.Skangale. Programmā būs filmas no Latvijas, Norvēģijas, Ungārijas un citām valstīm.

3.stāvā būs iespēja ikvienam doties jaunā un emocionālā piedzīvojumā. Jebkuram interesentam un pasākuma dalībniekam būs iespēja radīt pašam savu smilšu kino un atklāt sevī jaunu talantu. “Vizuālās mākslas skolotājā Daiga Stūre pārliecinās ikkatru, ka smiltīs zīmēt var ikviens!” iedrošina A.Skangale.

Visas pasākuma programmas laikā bērniem 2. stāvā būs iespēja piedalīties seju apgleznošanā un pārtapt par sava mīļākā kino vai multfilmas varoni, kā arī rotāties ar karstāko modes hītu – zelta tetovējumiem.

“Muzeju nakts” ietvaros, sākot no pulksten 18 līdz 22 visos tirdzniecības nama veikalos būs īpašas ”Nakts izpārdošanas” atlaides grāmatām, tējām, rotaļlietām un daudzām citām precēm.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz