Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Klubs “Pablo” pošas goda ietērpā

Klubs “Pablo” pošas goda ietērpā
16.09.2006 09:22

0

Atslēgvārdi

Mūzikas klubs “Pablo” šoruden svinēs desmit gadu jubileju. Kopš 10.jūnija tā durvis apmeklētājiem bija slēgtas, jo izklaides vietā notika vērienīgs remonts. 29.septembrī ar grupas “R.A.P.” koncertu klubs atkal būs pieejams mūzikas un deju cienītājiem. Tikai citā ietērpā. Viens no mūzikas kluba “Pablo” vadītājiem Raivo Mediņš pastāstīja, ka remontdarbi sākti divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, ēkas īpašnieks uzskatījis, ka mājai nepieciešams atjaunot vairākas lietas. Otrkārt, klubs šogad atzīmē desmit gadu pastāvēšanu, kam par godu tam vajadzēja sarūpēt jaunus svārkus.

“Neskatoties uz to, kas šajos desmit gados noticis apkārt –  uzbūvēta Latvijas 1.rokkafejnīca, atvērti citi klubi Liepājā –, dzīve rāda, ka “Pablo” joprojām ir aktuāls, tas cilvēkiem ir vajadzīgs,” uzskata R.Mediņš.

Viņš skaidroja, ka neko fundamentālu mainīt klubā nav iespējams, piemēram, otru izeju nekādi tam nevar ierīkot. Tādēļ domāts, kā pievilcīgākas padarīt jau esošās lietas, ko pamainīt apmeklētāju ērtībām. Tā remontdarbu dēļ klubs “Pablo” ticis pie jauniem, centimetrus divdesmit augstākiem griestiem. Vairākās telpās nomainīta grīda, vecā bāra vietā būs pavisam cits, ierīkotas arī jaunas gaismas un šis tas iegādāts no skaņu aparatūras. “Gandrīz viss būs jauns, bet ne ultramoderns, jo ļoti modernas lietas cilvēkiem ātri apnīk. Klubā veidojām pārmaiņas, lai cilvēkiem būtu interesantāk, lai būtu ērtāk pasēdēt, jo būs arī jauni krēsli, soli un galdiņi,” sacīja Mediņš.

Ja līdz šim kluba apmeklētāji varēja smēķēt kaut vai deju placī, tad tagad, ņemot vērā smēķēšanas ierobežojumus kafejnīcās un citās sabiedriskās vietās, “Pablo” to varēs darīt tikai atsevišķi ierīkotā smēķētavā. Kluba saimnieks atzīst, ka tas pīpmaņiem varētu radīt zināmas neērtības, taču, kamēr valstī pastāvēs šāds likums, kluba apmeklētājiem vajadzēs ar to samierināties. 
R.Mediņš apgalvoja, ka vēl nav aprēķināts, cik daudz izmaksājis vērienīgais remonts, jo pašlaik vēl rit darbi. Bet no vairākiem desmitiem tūkstošiem latu uzņēmējiem savas iestādes uzpošanai nācies šķirties.

Klubs tiks atvērts jau šovakar, kad notiks kluba “Vēju brāļu ordenis” desmit gadu jubilejas svinības. Taču daudzi jaunievedumi, piemēram, mēbeles un jaunā bāra lete vēl nebūs apskatāma. Jo dažas lietas vēl top vai arī tiek pietaupītas oficiālajai kluba atvēršanas dienai – 29.septembrim. “Ja arī vēl būs astītes, tad līdz Latvijas 1.rokkafejnīcas jubilejai 14.oktobrī noteikti viss būs pabeigts,” saka R.Mediņš.

Vizuāli klubs piedzīvos pārvērtības, taču muzikālā ziņā nekas īpaši mainīts netiks. “Viss kardināli būtu jāmaina tad, ja  mēs justu, ka esam publikai apnikuši. Mēs diezgan nopietni analizējam, turam roku uz pulsa, skatāmies, kā publika reaģē uz mūsu pasākumiem. Tādēļ visus šos desmit gadus esam normāli strādājuši, nav bijuši panīkuma posmi,” ir gandarīts Raivo Mediņš. Tātad arī turpmāk klubā “Pablo” varēs dzirdēt gan dzīvo mūziku, gan izdejoties diskotēkā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz