Otrdiena, 21. maijs Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kordiriģenti piedalās Latvijas kordiriģentu sanāksmē

Kordiriģenti piedalās Latvijas kordiriģentu sanāksmē
15.09.2010 16:44

Atslēgvārdi

Sestdien, 18. septembrī, Liepājas pilsētas domes Tautas mākslas un kultūras centra kordiriģenti piedalīsies sanāksmē “Latvijas kordiriģentu mobilizācija” Rīgā, kuru sadarbībā ar Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūru rīko Latvijas kordiriģentu asociācija.

Visas Latvijas kordiriģenti ik rudeni tiek aicināti vienkopus, lai nozares speciālisti informētu par 2011. gada aktualitātēm un diskutētu par koru attīstības iespējām.  

Latvijas kordiriģentu asociācijas rīkotajā sanāksmē ”Latvijas kordiriģentu mobilizācija” Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā piedalīsies arī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra kordiriģenti. Tajā savu līdzdalību apstiprinājuši Latvijas Republikas prezidents Valdis Zatlers un Kultūras ministrs Ints Dālderis. Par dažādām nozarei svarīgām tēmām, piemēram, ”Ceļā uz XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem”, ”Pašdarbības kolektīvu vadītāju atalgojuma sistēmas izveides nepieciešamība Latvijas pašvaldībās” uzstāsies gan Nemateriālā Kultūras mantojuma valsts aģentūras kora un vokālo ansambļu nozares eksperts Lauris Goss, Latvijas Nacionālās mūzikas padomes valdes priekšsēdētājs Uģis Prauliņš, Latvijas kordiriģentu asociācijas valdes loceklis Gints Ceplenieks, Dziesmu svētku biedrības valdes priekšsēdētāja Antra Purviņa un Stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētājs Roberts Ķīlis un citi. Viņu vidū arī Liepājas koru apriņķa virsdiriģente un Latvijas kordiriģentu asociācijas valdes locekle Ilze Valce par tēmu ”Demogrāfiskās krīzes ietekme uz koru kultūru un tās nākotni”.

Anda Birkenberga,
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra
projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz