Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Krāšņu koncertu sērija Ziemassvētku priekam

Krāšņu koncertu sērija Ziemassvētku priekam
21.12.2006 20:50

0

Atslēgvārdi

Nedēļā līdz Ziemassvētkiem liepājniekiem sarūpēta vairāk nekā desmit krāšņu koncertu sērija, kas Ziemassvētku prieku ienesīs gan lielā, gan mazā sirsniņā, informēja domes Kultūras pārvaldes sa­bied­ris­ko at­tie­cī­bu spe­ci­āliste Ieva Hmieļevska. Četrus režisora Ivara Lūša veidotus koncertus “Mīlestības brīnums”, kuros skanēs pasaulē populāras un draiskas Ziemassvētku melodijas džeza ritmos, dziedās Liepājas teātra aktieri un atskaņos Liepājas bigbends kopā ar diriģentu Jēkabu Ozoliņu.

Koncerti Liepājas teātrī notiks 22.decembrī pulksten 19 un 23.decembrī – 13 un 18, bet 28.decembrī – 19.

Rīt pulksten 13 “Liepājas metalurga” ledushallē koncertuzvedumā “Ziemassvētku brīnumainās pārvērtības” Rīgas ledus teātra studijas bērni un jaunieši darbosies ainās no “Baznīcas grāmatas” un pasakas “Riekstkodis”. Skanēs Valta Pūces mūzika no izrādes “Toreiz Betlēmē”, Raimonda Paula garīgās dziesmas un Pētera Čaikovska “Riekstkodis”. Pēc uzveduma koncerta dalībniekiem paredzēta slidošana un tikšanās ar Ziemassvētku vecīti.

Svētdien pulksten 22 Ziemassvētku vakara dievkalpojumā Liepājas Sv.Jāzepa Romas katoļu katedrālē dziedās kamerkoris “INTIS” diriģentes Ilzes Valces vadībā.

Pirmajos Ziemassvētkos, 25.decembrī, pulksten 18 Liepājas teātrī 10.dzimšanas dienu ar J.Lūsēna un M.Zālītes mūziklu “Neglītais pīlēns” atzīmēs popgrupa “Tev un man”.

Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, pulksten 18 koncertā “Un apkārt tik balts” Latviešu biedrības namā muzicēs Ainars Virga un viņa draugi – ģitāristi Uldis Meļķis, Roberts Dinters, dziedātājs Ivo Fomins, saksofonists Aleksejs Balinskis un kontrabasists Guntis Kolerts, kā arī Liepājas jaunie, talantīgie mūziķi – flautistes Baiba Lībe, Ieva Dzintare un Monta Norkuse, čellists Krišjānis Gaiķis, vijolniece Annija Endija Kolerte un popgrupa “Tev un man”.

Liepājas teātrī divos koncertos pulksten 13 un 19 uzstāsies grupa “Putnu balle” un viesi – bērnu ansamblis “Dzeguzīte”, kā arī Igo un “Putnu balles” radošais krustēvs Mārtiņš Freimanis. Koncerts iecerēts kā skatuves uzvedums pēc “Sniegbaltītes un septiņu rūķīšu” motīviem. Koncertā skanēs arī populāras dziesmas no grupas debijas albuma “Sapņu pārdevējs”  un tradicionālas  Ziemassvētku melodijas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz