Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kur aiziet: Kino zem klajas debess un sakopta piekraste

Kur aiziet: Kino zem klajas debess un sakopta piekraste
Foto: liepajniekiem.lv
31.08.2018 18:10

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Septembrī Latvijas piekrastē tiks īstenota vēl nebijusi iniciatīva – “Piekrastes Tīrrade”. Tās laikā dalībnieki tiek aicināti sakopt visu 500 kilometru garo jūras piekrasti. Iniciatīva “Piekrastes Tīrrade” ir simboliska dāvana Latvijas valsts simtgadē, un tajā piedalīties aicināts ikviens, kam rūp tīra jūras piekraste, iepriekš reģistrējoties mājas lapā www.tirrade.lv. Darbi tiks uzsākti jau 1. septembrī, sakopjot Liepājas, kā arī Rucavas, Nīcas, Grobiņas un Pāvilostas novada jūrmalu.

Iniciatīvas nosaukums “Piekrastes Tīrrade” ietver vārdu, kas ticis radīts īpaši šim pasākumam. “Tīrrade” ir saliktenis, ko veido divi vārdi – “tīrs” un “radīt”. Tādējādi iniciatīvas autori vēlas uzsvērt, ka tos vieno un iedvesmo ideja par tīras vides radīšanu, vīzija par tīru un sakoptu piekrasti. 

Piektdiena, 31.augusts

Pulksten 17 Liepājas muzejā notiks Aijas Zariņas izstādes “Sarunas par mākslu Liepājā nr.2” atklāšana.

Pulksten 19 koncertzālē “Lielais dzintars” notiks džeza nedēļas noslēguma koncerts ar Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas audzēkņiem, Melngaiļskolas bigbendu un vairākiem solistiem, tai skaitā ģitāristu Eranu Har-Evenu, trompetistu Dominiku Višņausku, saksofonistu Jonatanu Lindhorstu un dziedātāju Evilenu Protektori.

Pulksten 20 Koncertestrādē ”Pūt Vējiņi” notiks filmas “Kriminālās ekselences fonds” brīvdabas kino seanss. Ņemot vērā, ka laikapstākļi nelutina, kino seanss tiek pārcelts no atpūtas parka “Pērkone” uz koncertestrādi ”Pūt Vējiņi”!

Sestdiena, 1.septembris

Pulksten 11 zaļajā tirdziņā “Lauku sēta pilsētā” notiks “Zaļais jampadracis”.

Pirmdiena, 3.septembris

Pulksten 12 Rožu laukumā notiks Zinību dienai veltītie svētki. Liepājas bērnu un jaunatnes centra radošās darbnīcas, izstādes, bērnu un jauniešu kolektīvu koncerts, LBJC struktūrvienību “Spārni”, “Vaduguns”, “Laumiņa”, “Jauniešu māja” pulciņu prezentācijas un informācija par brīvā laika pavadīšanas iespējām Liepājā.

Pulksten 17 Liepājas Latviešu biedrības namā skatāma fotoizstāde “Krustiem zvaigznes debesīs”.

Otrdiena, 4.septembris

Pulksten 20 notiks džeza mūzikas koncerts un improvizāciju vakars ar Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas skolotājiem un audzēkņiem koncertzāles Lielais dzintars mākslas telpā Civita Nova, kurā piedalīsies vakara īpašais viesies – saksofonists no Lietuvas Kestutis Vaiginis.

Trešdienās un sestdienās no pulksten 21 līdz 23 iespējams baudīt romantisku noskaņu Liepājas saulrietā, izbraucienu ar katamarānu un mūziku uz ūdens. Vietu rezervācijai un papildus informācijai telefona numurs 26470868 un e-pasts: [email protected].

Plašāks pasākumu plāns pieejams afišā. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz