Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kur aiziet: Rokeru ballīte un stīgu kvartets

Kur aiziet: Rokeru ballīte un stīgu kvartets
Foto: Publicitātes
06.07.2018 07:12

liepajniekiem.lv

7. jūlijā pulksten 13 atpūtas parkā “Pērkone” notiks pasākums “Open Liepaja ROKS”.

Trešais “Open Liepāja” pasākums šovasar notiek sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas asociāciju, un sestdien atpūtas parkā “Pērkone” tiek solīti vētraini priekšnesumi. Uzstāsies Jānis Bukums, Arturs Gruzdiņš un grupa “Refleksija”, kā arī liepājnieku kolektīvs “Flying Bra”, kas sevi piesaka kā spēcīgākie rokmūzikas pārstāvji pilsētā un sola uzlādēt publiku ar savām jaudīgajām dziesmām un enerģijas pilno šovu. Bet tie, kam roks nav pie sirds, varēs doties uz pludmali, kur “Sun Lounge Liepāja” pasākumā izpaudīsies dīdžeji, uzrunājot elektroniskās mūzikas cienītājus.

Atpūtas parka piedāvātās izklaides darbosies, kā jau ierasts, visas dienas garumā, papildus tam pēcpusdienā ieradīsies tirgotāji, tāpat notiks bērnu radošās darbnīcas un aktivitātes. Bezmaksas pasākuma laikā būs iespēja iepriecināt arī četrkājainos draugus, veicot ziedojumu dzīvnieku aizsardzības biedrībai “Liberta”.

Piektdiena, 6.jūlijs

Pludmales kafejnīcā “Vēju dārzs” šovakar 20.30 viesus izklaidēs Viktors Vtorovs, rīt – Guntis Veits un Guntis Brancis

Sestdiena, 7.jūlijs

Pulksten 16 pie Gulbju dīķa notiks baltkrievu kopienas “Mara” koncerts. Liepājā dzīvojošo mazākumtautību kolektīvi savas tradīcijas īpašās muzikālās pēcpusdienās pie Gulbju dīķa vasarās demonstrē jau vairākus gadus, un šie pasākumi ir vēl viens krāšņs akcents pilsētas kultūras dzīvē.

Baltkrievu kopiena “Mara” šoreiz piedāvās muzikālās pēcpusdienas apmeklētājiem koncerta programmu “No Līgo līdz Kupalai”. Koncertā izskanēs dziesmas latviešu un baltkrievu valodā par dzīvi, mīlestību un dabu. Programmā iekļautas arī latviešu un baltkrievu tautas ceremonijas, saistītas ar uguni, ūdeni, sauli.

Pulksten 19 koncertzālē “Lielais dzintars” būs klausāms stīgu kvarteta “Dolce Stil Nuovo” pirmatskaņojums.

Koncertzāles “Lielais dzintars” kamerzālē notiks prestižās “Gaudeamus” komponistu balvas laureāta, krievu komponista Dmitrija Kurļandska stīgu kvarteta “Dolce Stil Nuovo” pasaules pirmatskaņojums. Koncerta programma papildināta ar Oskara Herliņa pirmo stīgu kvartetu un Asijas Ahmetžanovas darbu “Dabiski”. Skaņdarbu izpildīs stīgu kvartets “ReDo”: Konstantīns Paturskis (vijole), Kristiāna Ozoliņa (vijole), Dāvis Sliecāns (alts) un Pēteris Ozoliņš (čells).

Šis ir otrais pasākums koncertsērijā “Skaņu meža jaundarbi Latvijas simtgadei”, kurā valsts apaļā jubileja tiek atzīmēta ar jaundarbiem hrestomātiskos avangarda mūzikas žanros. Ieeja – bez maksas, taču ielūgumi jāizņem bilesuserviss.lv kasē.

Biedrībā “Lauku sēta” rīt no pulksten 18.30 – viena gada jubilejas ballīte.

No pulksten 12 līdz 16 galerijā “Romas dārzs” Zivju ielā 3 ikviens interesents aicināts uz tikšanos ar mākslinieku Vilni Bulavu. Tikšanās laikā būs iespēja apskatīt izstādi, pozēt māksliniekam un saņemt zīmētu origināldarbu – portretu karikatūras stilā, kā arī vērot karikatūras tapšanas procesu.

Svētdiena, 8.jūlijs

Jūrmalas parkā svētdien pulksten 12 Bērnu rīts ar Liepājas ceļojošo leļļu teātri “Maska” un koncertuzvedumu “Ar dziesmiņu pasakā”.

Ceturtdiena, 12.jūlijs

Austras istabā ceturtdien pulksten 18 dziesminiece Zanda Štrausa.

Trešdienās un sestdienās no pulksten 21 līdz 23 iespējams baudīt romantisku noskaņu Liepājas saulrietā, izbraucienu ar katamarānu un mūziku uz ūdens. Vietu rezervācijai un papildus informācijai telefona numurs 26470868 un e-pasts: [email protected].

 Plašāks pasākumu plāns pieejams afišā. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz