Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Labdarības akcija “Dāvanu maiss”

Labdarības akcija “Dāvanu maiss”
15.12.2009 17:54

Rīt, 16. decembrī, pulksten 15 Liepājas Veco ļaužu dzīvojamā mājā notiks Liepājas Izglītības pārvaldes Mājturības metodiskās apvienības un Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra organizētās akcijas “Dāvanu maiss” noslēguma sarīkojums.

Labdarības akcija “Dāvanu maiss” norisinājās no 15. oktobra līdz 10. decembrim, kurā piedalīties aicināti bija visu Liepājas skolu 5.-9. klašu audzēkņi un skolotāji.

Akcijas mērķis – audzināt bērnos un jauniešos līdzjūtību un sirsnību, palīdzot līdzcilvēkiem, kuriem klājas grūtāk, dāvinot savas mājturības stundās izgatavotās dāvanas un ģimenēs sagatavotos kārumus, klāt pievienojot pašu darinātus Ziemassvētku apsveikumus.

Ļoti aktīvi dāvanu gatavošanā iesaistījās Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolas, Liepājas speciālās internātpamatskolas un Liepājas Raiņa 6. vidusskolas kolektīvi, Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas audzēkņi un skolotājs Renarts Purmalis, Liepājas 2. vidusskolas audzēkņi un skolotājs Jurijs Afoņkins, kā arī audzēkņi un mājturības skolotāji no Liepājas 10. un 12. vidusskolas, un Liepājas internātpamatskolas.

16. decembrī pulksten 15 Liepājas Veco ļaužu dzīvojamā mājā sagādātās dāvaniņas tiks pasniegtas tās iemītniekiem svinīgā svētku sarīkojumā, kurā piedalīsies arī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Bērnu teātra studija (režisore Vita Pētersone) un Liepājas 8. vidusskolas dziedātāji (skolotāja Ilze Āboliņa).

“Cik liels talants un dzirkstelīte ir skolotājiem, tik plaši pārstāvēta ir arī skola šajā svētajā akcijā, jo bērni ir atvērti un viņu ģimenes ir patiešām dāsnas ziedojot,” par akcijas dalībnieku aktivitāti teic Liepājas Izglītības pārvaldes Mājturības Metodiskās apvienības vadītāja Selita Novicka.

Labdarības akcijas organizatori saka lielu paldies katram, kurš nesavtīgi iesaistījās akcijā “Dāvanu maiss”.  

Anda Birkenberga,
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra
Projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz