Otrdiena, 16. aprīlis Mintauts, Alfs, Bernadeta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Lāčplēša dārza svētku laikā varēs tikties ar literātiem

Sestdien, 14.augustā, no pulksten 15 Karostā norisināsies Lāčplēša dārza svētki jeb pastaiga parkā, kuras laikā būs iespējams satikt arī Piejūras pilsētu literārās akadēmijas dalībniekus.

Lāčplēša dārza svētku laikā varēs tikties ar literātiem
Gunita Lagzdiņa (Foto: Egons Zīverts)
10.08.2021 10:12

liepajniekiem.lv

Lāčplēša dārza svētki šogad notiks 14.augustā un aptvers Lāčplēša dārzu Karostā, aicinot visu vecumposmu skatītājus un klausītājus uz koncertiem, darbnīcām, meistarklasēm un citām aktivitātēm, kas norisināsies no pulksten 15 līdz 19.30.

Jau pulksten 14 Karostas pagalmos viesosies Liepājas ceļojošais cirks ”Beztemata”, lai aicinātu uz pastaigu parkā. Dārza svētkus kuplinās mūsdienu deju studija ”Rotaļa”, Liepājas pilsētas 2. mūzikas skola, Liepājas ceļojošais leļļu teātris ”Maska”, līnijdeju grupa ”DejotPrieks”, Jūras spēku orķestris un rokgrupa ”Vairogs”, kā arī Zemessardze, jaunie mūziķi, mākslinieki un arī literāti no Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA): Gundega Rezevska, Aija Sarma, Gunita Lagzdiņa un Rodžers de Kūrs, kuri ar moto ”Spēks ir ausīs” piedāvās lasījumus un dažādas radošas aktivitātes lieliem un maziem.

Lāčplēša dārzam Liepājā ir liela vēsturiska un kulturāla nozīme – tas ir bijis viens no nozīmīgākajiem sabiedriskās dzīves centriem šajā pilsētas daļā. Pasākumu organizē biedrība ”Baringtons K2”. Šāgada tēma – ”Latvieša spēks”. Pirmo reizi tiks godināti titula ”Karostas spēka cilvēks” ieguvēji.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz