Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Lauris Dzelzītis meklēs ideālo līgavu izrādē “Līgavainis”

Lauris Dzelzītis meklēs ideālo līgavu izrādē “Līgavainis”
08.03.2013 09:04

Atslēgvārdi

12. aprīlī izrāžu apvienība PANNA ar jauno stand-up izrādi ”Līgavainis” viesosies Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, informē Izrāžu apvienības ” Panna” producente Antra Rijniece.

Izrādē  tipisku vīrieša attieksmi pret mīlestības un kāzu savstarpējo sakarību izdzīvos viens no  iekārojamākajiem vecpuišiem – aktieris Lauris Dzelzītis.

Kāda būtu patiesi brīnišķīga pasaule? Ja tajā valdītu miers un… visi cilvēki apprecētos! Lūk, tā patiešām būtu laimīga pasaule! Tad kāpēc mēs īstas jūtas gribam apstiprināt ar priekškaramo atslēgu pie tilta margām? Kāpēc mums šķiet, ka jebkurš cilvēks, ko bieži redzam televīzijas ekrānā, ir mūsu mīlestības vērts? Tā, it kā kāzu kleita būtu vienīgais gaišais cerības stars tumsas valstībā un baltais mutautiņš uzvalka kabatā – vienīgais gaišais plankums tuneļa galā.

Un ja pēkšņi vēl uzrodas kāds simts svešu, smaidīgu cilvēku, kas izrādās tavi kāzu viesi!? Tas ir sākums vai gals?!

Izrādes ”Līgavainis” varonis, kura ādā iejutīsies aktieris Lauris Dzelzītis, un izrādes veidotāji – režisors Juris Rijnieks un lugas autors Uģis Segliņš piedāvā savu atbildi. Tajā brīdī, kad jūtas tiek pārvērstas par preci un mīlestība – par sarkanu plīša spilventiņu Valentīna dienā, jūtas mirst. Komercializācija spēj līdz absurdam novest jebkuras attiecības, un to spilgi raksturo, piemēram, ” aklās kāzas” televīzijas ēterā vai bildinājums radio laika ziņās.

Jaunajiem cilvēkiem, kuri vēl nav precējušies, pēc izrādes būs nopietni jāpārdomā svarīgais solis, bet visi tie, kuri laulības ostā jau piestājuši, varēs kārtīgi izsmieties!

”Līgavainis” turpina attīstīt un nostiprināt stand-up žanra tradīciju Latvijā, ko ”Panna” iedibināja 2008. gadā ar pirmo izrādi ” Tētis”. ”Pannas” repertuārā ir arī izrādes ”Tāda es esmu” (Z. Daudziņa) un ”Puse no sirds” (Z. Daudziņa un A. Siliņš). ”Līgavainis” pēc pirmizrādes Rīgā, kinoteātrī ”Splendid Palace” viesosies dažādās Latvijas vietās.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz