Otrdiena, 23. aprīlis Jurģis, Juris, Georgs
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Leļļu teātrī šajā nedēļas nogalē jau ciemosies pavasaris!

Leļļu teātrī šajā nedēļas nogalē jau ciemosies pavasaris!
19.02.2013 11:00

Atslēgvārdi

Sestdien, 23. februārī, plkst 12:00 leļļu teātrī notiks izrāde “Ziemas Siers”. Tas ir stāsts par pelēnu, kurš pirmssvētku vakarā nolemj doties pasaulē, lai savai izsalkušajai ģimenei atrastu sieru, vēsta teātris.

Ceļā sākas dažādi piedzīvojumi, ne vienmēr jautri, bet pietiekoši pamācoši. Bet pasakas tādēļ jau ir pasakas, lai viss beigtos labi! Stāsta autore un leļļu māksliniece ir Katarīna Šterna, mūzikas autors Māris Putniņš, režisors Rihards Belte. Lomās Liepājas Leļļu teātra aktieri Lite Belte, Dainis Laugalis, Dace Doroškēviča.

Savukārt svētdien 24. februārī, kā vienmēr notiks ģimenes rīts, kad pēc izrādes leļļu teātrī bērni tiek aicināti uz rotaļām.

Bet izrāde – 12:00 “Pavasaris”. Tas ir jauks mūzikliņš, pašiem mazākajiem skatītājiem. Izrādē uzzināsiet, kā trīs pavisam vienkārši sniegavīri bēg no pavasara saulītes. Izrāde ir pilna mīlestības un došanas un dāvināšanas brīnuma. Mīlīgās un pavasarīgās dekorācijas veidojis Gints Grasis, mūziku komponējis Māris Putniņš, bet dziesmu tekstu autore ir tirādes idejas autora Nila Skapāna mazā meitiņa Agate. Lomās Liepājas Leļļu teātra aktieri.

Biļešu cenas – 1,50 Ls mazajiem; 2 Ls lielajiem

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Liepājas Tūrisma un Informācijas birojā, vai tieši pirms izrādes Liepājas Leļļu teātrī.

Publicitātes foto

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz