Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

”Libava” desmitgadē cienās nevis ar kūku, bet ar kultūru

”Libava” desmitgadē cienās nevis ar kūku, bet ar kultūru
Foto: publicitātes
09.05.2016 16:36

liepajniekiem.lv

Šīs nedēļas nogalē, 15.maijā, atpūtas centrā ”Libava” par godu cebtra apaļajai – 10 gadu – jubilejai tiks atklāta izstāde ”100% MĀKSLAS”, portālam pastāstīja atpūtas centra “Libava” vadītāja pienākumu izpildītāja Baiba Kvedere.

”Izstādes mērķis ir atzīmēt atpūtas centra Libava 10 gadu jubileju kopš ēkas restaurēšanas un Liepājas un Dizaina un Mākslas vidusskolas 90 gadu jubileju, kas kopā veido 100% MĀKSLAS vērtību,” viņa skaidro.

Projekta centrā būs plenērs ”Libava”, kā ietvaros gleznās tiks iemūžināts Liepājas ostas akvatorijs, ostas promenāde, Liepājas vēsturiskā Muitas ēka ar tai pieguļošo promenādi, kur šodien izvietojies atpūtas centrs ”Libava”.

Nedēļu pēc ”100% MĀKSLAS” plenēra izstādes atklāšanas plānots atpūtas centra durvis atvērt plašākam lokam mākslas cienītāju un izsludināt publisku, sabiedrībai brīvi pieejamu izstādi ”100% MĀKSLAS”, turpina B.Kvedere, piebilstot: ”Izstādi plānots apvienot ar Muzeju nakts aktivitātēm, līdz ar to atpūtas centrs ”Libava” kļūtu par vēl vienu aktīvu mākslas aktivitāšu vietu pilsētā.”

Jāpiebilst, ka izstāde atpūtas centrā ”Libava” bez maksas būs skatāma no 15.līdz 25.maijam katru dienu no pulksten 14 līdz 19, bet 21.maijā, kad norisināsies Muzeju nakts pasākumi, no pulksten 19 līdz 01.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz