Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Lielās dienas iegavilēšana “Namīnā”

Lielās dienas iegavilēšana “Namīnā”
26.03.2007 19:51

0

Atslēgvārdi

Pagājušajā sestdienā folkloras kopa “Atštaukas” un vadītāja Ināra Kalnarāja atkal aicināja lielus un mazus liepājniekus uz pavasara saulgriežu – Lielās dienas – iegavilēšanu un radošām nodarbībām folkloras centrā “Namīns”. Pavasara saulītes dāsni sasildītas, Lielās dienas iegavilēšanā kuplā skaitā pulcējās folkloras kopas “Baļķi”, “Vēlavas” un “Saknes”, dejas soli ritināja tautisko deju ansamblis “Rucavietis”. Savukārt tālākie goda viesi, dūšīgie “Gudenieku suiti” dziedāja un rādīja, kādas ir jaunā pāra mičošanas tradīcijas un pūra locīšana. Arī ziedu dizaina studijas “Liepzars” meistarēm darba bija pilnas rokas, jo ne tikai mazajiem, bet arī lielajiem vajadzēja ierādīt, kā darināt Lieldienu rotājumus, no šmaugajiem zariņiem pīt ligzdiņas, kā arī dažādi krāsot olas.

Bet kas gan būtu Lielā diena bez īsta Lieldienu zaķa? Tos baltus ar melnām austiņām, brūnus, pelēkus, lielus un maziņus bērniem apmīļošanai bija sagādājusi Ilma Rubene. Jā, un kur tad vēl lielās šūpoles! Tām miera nebija ne mirkli, jo, kā zināms, kas Lielā dienā kārtīgi neizšūpojas, to visu gadu vajās dažādas likstas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz