Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājā viesojas Daugavpils teātris

Liepājā viesojas Daugavpils teātris
19.01.2007 19:32

0

Atslēgvārdi

Otrdien, 23.janvārī, Daugavpils teātra krievu trupa ar diviem iestudējumiem viesosies Liepājas teātrī. Pulksten 12
notiks muzikāla izrāde bērniem vienā cēlienā “Negaidītais mantojums”, bet pulksten 19 būs iespējams noskatīties komēdiju “Rezerves līgava”, kas iestudēta pēc Marka Kamoleti lugas “Boing-Boing” motīviem. Starp citu, luga “Boing-Boing” pazīstama arī ar to, ka ir ierakstīta Ginesa rekordu grāmatā kā visbiežāk uzvestā franču luga pasaulē. Šī asprātīgā, vieglā un nebēdnīgā komēdija stāsta par jauna arhitekta romānu ar trim apburošām stjuartēm, kuras strādā dažādās aviolīnijās, tāpēc izdomas bagātajam “līgavainim” nākas pieskaņot savu dzīvi līgavu “atlidošanas – aizlidošanas” sarakstam.

Protams, ka šādā situācijā rodas pārpratumi, no kuriem izriet dažādas komiskas situācijas. Izrāde priecēs ne tikai ar spilgtiem tēliem, jautriem jokiem, neparedzamu sižetu un smieklīgām situācijām, bet arī ar mūziku un dejām. Jauniestudējuma režisors ir Mihails Mamedovs, scenogrāfs – Ivo Folkmanis, kostīmu māksliniece – Mairita Folkmane.

Muzikālā izrāde bērniem “Negaidītais mantojums” (arī krievu valodā) V.Dupaka režijā stāsta par to, kā vienā jaukā dienā divi draugi, plušķis Samsons un kaķis Roberto saņem negaidītu mantojumu – dzīvnieku pansionātu Norvēģu jūras krastā! Taču izrādās, ka pansionāta ēkā ieperinājies spoks. Bet neko darīt, atpakaļceļa draugiem nav, jo jārūpējas par savu mantojumu. No šā brīža Samsona un Roberto dzīve krasi mainās – sākas piedzīvojumi. Katrā no jautrajiem stāsta varoņiem zvēriņiem  mazie skatītāji varēs atpazīt daudzas savas bērnu slimības: Samsons ir bailīgs, Roberto – ļoti ekonomisks, pat paskops, Ullija (ūdens žurka) – remontniece, kas visu salauž, Krillebergas kundze (tītariene) – pasaules čempione traču celšanā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz