Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas dzimšanas dienā dāvina izstādi ventspilniekiem

Liepājas dzimšanas dienā dāvina izstādi ventspilniekiem
Foto: Publicitātes
24.02.2020 11:58

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Liepājas mākslinieku grupa 2011.gadā aizsāka kādu pasākumu, kas nu jau ir kļuvusi par tradīciju, proti, Liepājas pilsētas dzimšanas dienā dāvāt gleznu izstādi saviem kaimiņam – Ventspils iedzīvotājiem, portālu liepajniekiem.lv informēja izstādes rīkotāji.

“Piekrastes reljefs” ir jau ceturtā Liepājas mākslinieku (un šoreiz arī viņu draugu) gleznu, fotogrāfiju un objektu izstāde Ventspils Teātra namā ‘’Jūras vārti’’. Šogad izstāde ir starptautiska, jo tajā piedalās arī Lietuvas mākslinieki – Vitālija Petraitīte un Petras Saulenas.

Zīmīgi, ka Vitālija nāk no Klaipēdas, simboliski turpinot ieaust pavedienu mūsu Baltijas jūras piekrastes reljefā, kas šoreiz savij trīs pilsētas – Liepāju, Ventspili un Klaipēdu. Kā Ventspils pārstāvis savus darbus iekļaut ekspozīcijā tika uzaicināts mākslinieks Jānis Kupčs. Mākslinieku grupa, kas veido ekspozīciju, ir mainīga, jo tas dod plašāku ieskatu par autoru veikumu kādos to radošās darbības laika posmos.

“Piekrastes reljefu” ekspozīcijā veido 12 mākslinieki – I. Bernāts, H. Erbs, K. Erbs, A. Kļaviņš, G. Krastiņa, M.Krūmiņš, J. Kupčs, A. Millers, V. Petraitīte, P. Saulenas, G. Stavrovska, V.Štrauha.

Izstāde tapusi mākslas biedrībai “Wind For Art” sadarbojoties ar Liepājas kultūras pārvaldi un teātra namu “Jūras Vārti”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz