Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Liepājas Kultūrpolitikas stratēģijas 2009.- 2014. gadam” projektu plāno nodot sabiedriskai apspriešanai

“Liepājas Kultūrpolitikas stratēģijas 2009.- 2014. gadam” projektu plāno nodot sabiedriskai apspriešanai
12.03.2009 14:49

Šodien Liepājas pilsētas Domes deputāti Pastāvīgā pilsētas Attīstības komitejas sēdē un Pastāvīgās izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdē nolēma sabiedriskai apspriešanai nodot ”Liepājas Kultūrpolitikas stratēģijas 2009.- 2014.gadam” projektu. Lai šā gada aprīlī konkrēto plānošanas dokumentu nodotu sabiedrībai viedokļu izteikšanai, komitejās lemtais jāapstiprina Liepājas Domes sēdē šā gada 19. martā.

”Liepājas Kultūrpolitikas stratēģija” ir dokuments, kas pārvalda kultūras procesus Liepājā, veic mērķtiecīgu šo procesu plānošanu, ieviešanu, atbalstīšanu, pārraudzību un vērtēšanu, izvēloties un attīstot tam nepieciešamos politikas instrumentus un resursus.

”Liepājas Kultūrpolitikas stratēģijas” nepieciešamību pamato Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes ”Kultūras pārvalde” vēlme sakārtot un veicināt radošos procesus Liepājā, kā arī sistematizēt finanšu resursu piesaisti un sadali šo procesu kvalitatīvai realizēšanai.

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde ”Kultūras pārvalde” un pieaicinātās ekspertu grupas pie ”Liepājas Kultūrpolitikas stratēģijas” izstrādes strādāja nepilnu gadu. Ekspertu grupās strādāja ne tikai kultūras nozaru speciālisti, bet arī tūrisma, izglītības, sociālās un ekonomikas sfēras pārstāvji, kas nodrošināja to, ka ”Liepājas Kultūrpolitikas stratēģija” nav atrauta no citām pilsētai svarīgām jomām. Stratēģijas izstrādes procesā tika veikts arī Liepājas kultūras patēriņa un pieprasījuma pētījums, kā rezultātā tika iegūti dati par iedzīvotāju iespējām un vēlmēm attiecībā uz kultūras patēriņu.

”Liepājas Kultūrpolitikas stratēģijas 2009. – 2014. gadam” projektu sabiedriskajai apspriešanai plānots nodot šā gada 1. aprīlī. Sabiedriskā apspriešana ilgs vienu mēnesi – līdz šā gada 30. aprīlim.

Krista Kalnarāja,
Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes ”Kultūras pārvalde”
Starptautisko sakaru un attīstības projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz