Pirmdiena, 13. maijs Ira, Iraīda, Irēna, Irina
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas mākslas vidusskolas izstāde Ventspils vidusskolā

Liepājas mākslas vidusskolas izstāde Ventspils vidusskolā
21.05.2010 16:34

Piektdien, 14. maijā Liepājas mākslas vidusskola sadarbībā ar biedrību “Kurzemes radošās industrijas attīstības centrs” un Ventspils bibliotēku iekārtoja un atklāja izstādi “Krasts” Ventspils galvenajā bibliotēkā Akmeņu ielā 2, informē Liepājas mākslas vidusskolas pārstāvji.

Izstāde būs apskatāma līdz 14. jūnijam.

Izstādē apskatāmi LMV audzēkņu darbi no šādām izglītības programmām: Apģērbu dizains, Arhitektūra, Audio vizuālā māksla un mediju māksla, Ādas izstrādājumu dizains, Interjera dizains, Keramikas izstrādājumu dizains, Koka izstrādājumu dizains, Metāla izstrādājumu dizains, Reklāmas dizains, Tekstilizstrādājumu dizains, Vizuālā tēla stilists.

Izstādes apmeklētāji bija patīkami pārsteigti, ka Liepājā, tepat Kurzemē, ir tik plašs mākslas un dizaina kultūrizglītības izglītības programmu klāsts, un ka mums ir tik profesionāli darbi dažādās jomās.

Aicinām visus interesentus apskatīt izstādi! Ja kāds vēlas saistīt izglītību ar mākslu un dizainu, laipni aicināti apskatīt sīkāku informāciju mūsu mājas lapā – www.lmv.lv .

Paldies Ventspils bibliotēkas darbiniekiem par laipno uzņemšanu, kā arī paldies biedrībai ”Kurzemes radošās industrijas attīstības centrs” biedriem un LMV enerģiskajiem skolotājiem Zigrīdai Atālei, Varim Siliņam, Ilzei Sūriņai, Ritvaram Sproģim un trīs Interjera dizaina izglītības programmas 1. kursa audzēkņiem, P.Vorobjovam, M.Zāģerim, J.Zemītim, par izstādes iekārtošanu!

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz