Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas muzeja dārzā skanēs Tēvu dienas koncerts

Svētdien, 10. septembrī, pulksten 17 Liepājas muzeja dārzā, Kūrmājas pr. 16/18, sāksies Tēvu dienas koncerts, kur uz skatuves koncertēs tēvi ar saviem bērniem, informē muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Rasa Zālīte.

Liepājas muzeja dārzā skanēs Tēvu dienas koncerts
Arnis Miltiņš ar ģimeni. (Foto: no personīgā arhīva)
06.09.2023 09:45

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Kā pirmie šajā vakarā ar koncertprogrammu ”Dziedam ar tēti…” priecēs Miltiņu ģimene – komponists un mūziķis Arnis Miltiņš ar dēliem Kārli un Jāni, un meitu Laimu.

Koncertprogrammā, kuras izveide bija Miltiņu jaunās paaudzes ziņā, skanēs dziesmas, kas ir iemīļotas un dziedātas ģimenē.

Tētis Arnis ir dziedātājs, dziesmu autors, savulaik bērnu raidījuma ”Alfona māja” vadītājs, AKKA/LAA ”Bezgalības balvas ieguvējs” par visvairāk 2003. gadā skanējušo bērnu dziesmu ”Prusakpolka” (”Čību čābu)”.

Turpretim Miltiņu jaunā paaudze – Kārlis, Jānis un Laima – no ģimenē valdošajām mūzikas un mākslas mūzām, priekšroku ir devuši mūzikai.

Kārlim tuva ir kordziedāšana, Laimai – dziedāšana ansamblī, Jānis, savukārt, ir ģimenes pavadošais ”orķestris”. Ģimenes godos, ja dzied, tad dzied visi.

Turpinājumā uz skatuves kāps Liepājas Simfoniskā orķestra pūtēju ansamblis ”Libau Brass Quintet” kopā ar perkusionisti Martu Kauliņu-Pelnēnu.

“Libau Brass Quintet”. Foto: Jānis Vecbrālis

Ansamblī spēlē Mārtiņš Leišavnieks (tuba) ar dēliem Krišjāni Leišavnieku (trompete) un Dāvi Matīsu Leišavnieku (trombons), kā arī Edgars Ruģelis (mežrags) un Mārtiņš Zujs (trompete).

Koncerta noslēgumā rokmūziķis Juris Kaukulis, pazīstams kā grupas ”Dzelzs vilks” līderis, kopā ar meitu, jauno flautisti Rūtu Kaukuli, atskaņos elektroakustisku solo programmu.

Rūta un Juris Kaukuļi. Foto: Ginta Zīverte

”Kopā ar Rūtu esam muzicējuši jau kopš viņas bērnības – gan mājās, gan uz lielākām un mazākām skatuvēm.

Tēva diena noteikti mums abiem ir īpaša diena, tāpēc priecāsimies šajā reizē muzicēt divatā koncertā visu vecumu klausītājiem.

Neparastos aranžējumos vienai ģitārai, balsij, elektronikai un flautai skanēs gan pazīstamas, gan mazāk zināmas manis sacerētas dziesmas no ”Dzelzs vilka”, ”Jauno Jāņu orķestra” un manis paša solo dziesmu krājuma,” saka J. Kaukulis.

Ieeja koncertā – bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz