Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas muzejam jauna interneta mājaslapa

Liepājas muzejam jauna interneta mājaslapa
Foto: liepajniekiem.lv
06.11.2013 11:23

LETA

Informācija par Liepājas muzeja piedāvātajiem pakalpojumiem, jaunākajām izstādēm un citām aktivitātēm var iegūt muzeja jaunajā mājaslapā internetā ( liepajasmuzejs.lv), kas apmeklētājiem pieejama aptuveni divas nedēļas, “Rietumu Radio” informēja Liepājas muzeja pārstāve Astra Dzērve.

Muzeja mājaslapas izveide izmaksājusi aptuveni 2000 latu un to izstrādājis Liepājas uzņēmums “Addiction”. “Ar rezultātu esam apmierināti un arī pirmās apmeklētāju atsauksmes ir labas,” sacīja Dzērve, norādot, ka lapas satura pilnveidošana vēl turpinās.

Mājaslapā pieejama informācija un fotogalerijas par jaunākajām muzejā skatāmajām izstādēm un citiem sarīkojumiem, ko lapā ievieto muzejpedagoģe Maija Meiere. Lapas apmeklētāji var uzzināt arī par muzeja piedāvātajiem pakalpojumiem, muzeja vēsturi, doties virtuālā tūrē pa muzeja telpām.

Liepājas muzejs ir viens no lielākajiem pašvaldības muzejiem Latvijā, kas glabā vairāk nekā 100 000 muzeja priekšmetu par Liepāju un tās apkārtnes vēsturi. Muzeja ēku Kūrmājas prospektā 16/18 pēc Berlīnes arhitekta Ernesta fon Īnes skicēm 20.gadsimta sākumā cēlis arhitekts Pauls Makss Berči.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz