Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas muzejs rīko pasākumu ciklu “Esi viens no mums”

Liepājas muzejs rīko pasākumu ciklu “Esi viens no mums”
Foto: Publicitātes
07.11.2017 11:33

liepajniekiem.lv

Tematiskās izstādes “Liepājas garnizons atjaunotajā Latvijā. 1991. – 2017.” ietvaros Liepājas muzejs sadarbībā ar Latvijas Republikas Nacionāli bruņoto spēku dislocētajām vienībām Liepājā novembrī rīko pasākumu ciklu jaunatnei “Esi viens no mums”, portālam ziņoja Liepājas muzeja vēsturniece Sandra Šēniņa.

Katru trešdienu pulksten 13 Liepājas muzeja ekspozīcijas “Liepāja okupāciju režīmos”, K.Ukstiņa ielā 7/9, skolēni varēs uzklausīt vienību pārstāvju stāstīto un iepazīties ar Liepājas garnizonā dislocēto vienību Zemessardzes 4. brigādes, Jūras spēku flotiles, Jūras spēku Mācību centra un Nodrošinājuma pavēlniecības 1. Reģionālā nodrošinājuma centra attīstību, vēsturi un šodienu, iepazīties ar ekipējumu, formas tērpiem, zīmotnēm, fotogrāfijām.

8. novembrī pulksten 13 Liepājas muzejā paredzēta tikšanās ar nacionāli patriotisko organizāciju koordinatoru, armijas lietu kolekcionāru Juri Raķi, kurš stāstīs par bruņoto spēku izveidi atjaunotajā Latvijā, par vēstures liecību vākšanu un to nozīmi nākotnē, kā arī iepazīstinās ar dažāda veida vēsturiskajām lietām no savas kolekcijas.

Savukārt, 15. novembrī pulksten 13 jauniešiem paredzēta tikšanās ar Jūras spēku flotiles un 1. reģionālā nodrošinājuma centra pārstāvjiem. 22. novembrī tikšanās ar Zemessardzes 4. brigādes pārstāvjiem, bet 29. novembrī ar Jūras spēku Mācību centra, ūdenslīdēju mācību daļas pārstāvjiem.

Līdz 30. decembrim Liepājas muzeja ekspozīcijā “Liepāja okupāciju režīmos” skatāma tematiska izstāde par Liepājas garnizonu atjaunotajā Latvijā. Izstāde veltīta Latvijas simtgadei un ilggadējiem muzeja sadarbības partneriem – Latvijas Republikas bruņoto spēku vienībām Liepājā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz