Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas teātris ar viesizrādēm dosies uz Cēsīm un Valmieru

Liepājas teātris ar viesizrādēm dosies uz Cēsīm un Valmieru
Foto: Ziedonis Safronovs
19.01.2015 12:48

LETA

Marta beigās Liepājas teātris dosies pavasara viesizrādēs uz Vidzemi, Cēsīs un Valmierā piedāvājot iestudējumus gan bērniem, gan pieaugušajiem, aģentūru LETA informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

25.martā plkst.19 Vidzemes koncertzālē “Cēsis” un 26.martā plkst.18.30 Valmieras Drāmas teātrī skatītāji tiek aicināti uz traģikomēdiju “Sasodītais sarkanais mēness”, kas iestudēta pēc Bertolta Brehta darba “Bungas naktī”.

Dž.Dž.Džilindžera interpretācijā tapusi stilizēta izrāde, kuru apdzīvo savdabīgi un hiperbolizēti tēli un kurā līdz galējai robežai sakāpinātas emocijas, tā vēsta gan par sarežģīto jūtu pasauli, gan par ārējiem apstākļiem, kas neatgriezeniski sagrauž cilvēku dvēseles un salauž dzīves, mainot arī viņu vērtību sistēmu.

27. un 28.martā Valmieras Drāmas teātrī uz iestudējumu “Bezgalīgo stāstu stāsts” Leldes Kaupužas režijā īpaši tiek gaidīti bērni, viņu vecāki, vecvecāki un skolotāji. Izrāde tapusi pēc Rasas Bugavičutes lugas “Toms Tomsons, kurš slēpās grāmatās”, kurai iedvesma smelta daudzās un dažādās bērnu pasakās, bet it sevišķi Mihaila Endes darbā “Bezgalīgais stāsts”.

Savukārt komēdiju cienītājiem 28.martā plkst.19 un 29.martā plkst.13 Valmieras Drāmas teātrī būs iespējams noskatīties Armanda Zvirbuļa iestudēto pikanto komēdiju “Boeing, Boeing”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz