Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājnieki dodas uz amatierteātru salidojumu

Liepājnieki dodas uz amatierteātru salidojumu
16.07.2010 07:02

Atslēgvārdi

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas teātris, Metalurgu Tautas teātris un Jauniešu teātra studija šonedēļ piedalās XII Latvijas Amatierteātru salidojumā Balvos.

Tautas mākslas un kultūras centra projektu vadītāja Anda Birkenberga pastāstīja, ka šodien Liepājas Tautas teātris (režisore Ināra Kalnarāja) Balvu 2. pamatskolā skatītājus priecēs ar Olafa Gūtmaņa literāri muzikālo iestudējumu “Es dzīvoju starp ezeru un jūru”, bet Metalurgu Tautas teātris (režisore Daina Kandevica) Balvu Kultūras un atpūtas centra mazajā zālē rādīs Kurzemes labāko amatierteātra izrādi – Anšlava Eglīša lugu “Karmen, Karmen”. Savukārt Jauniešu teātra studija svētdien Balvu pamatskolā viesosies ar studijas režisora Jura Ločmeļa radīto izrādi “Zaķis un viņa draugi”.

Šogad salidojumā piedalās vairāk nekā 100 jauniešu un pieaugušo amatierteātru, kas trīs dienās izspēlēs 86 izrādes. Pirmo reizi salidojuma programma ir tik plaša, tādēļ izrādes spēlēs ne tikai Balvu pilsētā, bet arī Balvu, Viļakas, Baltinavas un Rugāju novadā.

Salidojums kopš 1968. gada notiek reizi četros gados, un teātru ļaudīm tas ir tikpat ievērojams notikums kā Dziesmu un deju svētki dziedātājiem un dejotājiem.

Publicitātes foto

 

Metalurgu Tautas teātra (režisore Daina Kandevica) iestudētā Anšlava Eglīša luga “Karmen, Karmen” šogad atzīta par Kurzemes labāko amatierteātra izrādi.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz