Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Liepājnieki, kur ir jūsu paduses?”

“Liepājnieki, kur ir jūsu paduses?”
13.10.2009 12:54

Sestdien, 10.oktobrī Liepājas Olimpiskā centra (LOC) Rožu zālē izskanēja grupas “Labvēlīgais tips” jaunais koncertšovs “Līzespasta Disnejlenda”, kuras laikā koncerta apmeklētājiem tika prezentētas pavisam “svaigas” dziesmas, kā arī sabiedrības popularitāti ieguvušie grupas ritmi!

Tas bija īsts šovs grupas “Labvēlīgais tips” stilā! Ballīte trīs stundu garumā kopā ar  “Labvēlīgo tipu” izvērtās par kārtīgu smieklu, aplausu un jautru dziesmu virpuli.

Grupa jaunajā koncertprogrammā apmeklētājus priecēja ar saviem jaunākajiem meistardarbiem un, protams, ar dziesmām no sava “zelta fonda”, kā, piemēram, “Laptops”, “Koka klucis Konstantīns”, “Naukšēnu disko”, “Alumīnija cūka” un citiem populāriem hītiem. Liela daļa dziesmu koncertā bija samiksētas ar pasaulē populāru dziesmu melodijām, kas koncertam piedeva Disnejlendas noskaņu.

Jāatzīst, ka koncerta programma apmeklētājiem bija kārtīga “medus maize”, jo grupa zālē izveidoja jautras ballītes cienīgu atmosfēru. Cilvēki dziedāja līdzi, aktīvi sita plaukstas, ik pa brīdim zālē atskanēja skaļi smiekli un dažs slējās kājās, lai ne tikai dziedātu, smietos un aplaudētu, bet arī kārtīgi izkustētos. Koncerta beigu fāzē atmosfēra bija “uzlādēta” tik ļoti, ka skatītāji cēlās kājās un vienojās kārtīgā Liepājas “Labvēlīgā tipa” kopkorī!

Augsti vērtējama grupas kvalitatīvā darbība uz skatuves un kontakts ar publiku. Mainot vizuālo tēlu un jestri izpildot horeogrāfiskus elementus, grupa nepārtraukti “kurināja” publiku ar oriģināliem uzsaucieniem un īpašiem plaukstu sišanas aicinājumiem – spilgtākais no tiem: “liepājnieki, kur ir jūsu paduses?”. Arī grupas muzikālās izpausmes bija kā pārdomāti veidots kokteilis ar pilnībā saderīgām sastāvdaļām. Īpaši iederīgi likās trompetes un trombona akcenti.

Liepājas Olimpiskā centra Kultūras daļas vadītājs Kaspars Grīnfelds atzīst, ka šāda – humoristiska rakstura koncerti ir tieši tas, kas sabiedrībai šajā emocionāli uzkaitētajā laikā ir nepieciešams – smiekli, jautrība un aizmiršanās no ikdienas rūpēm. Pilnā skatītāju zāle, arī uz humora šovu “Humora atvasara”, liecina par to, ka šāda rakstura izklaides pasākumi ir tas, ko sabiedrība vēlas apmeklēt.

Aigars Kārkliņš,                     
LOC Kultūras projektu vadītājs

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz