Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājnieki piedalās “Teātru parādē”

Liepājnieki piedalās “Teātru parādē”
Foto: liepajniekiem.lv
18.08.2013 09:55

BNS

Svētdien, 18.augustā, 11.novembra krastmalā ar programmu “Teātru parāde” galvaspilsētā noslēgsies ikgadējie Rīgas svētki, aģentūru BNS informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Svētku noslēdzošajā dienā būs redzamas jautrā poļu stīgu kvarteta “MozART Group” savdabīgās un atraktīvām klasiskās mūzikas interpretācijas, kā arī franču ielu teātra trupas “Transe Express” vizuāli iespaidīgais uzvedums. Svētku noslēgumā apmeklētājus priecēs arī Latvijas teātru sagatavotās koncertprogrammas un tradicionālā svētku uguņošana.

Svētdien uz Krastmalas skatuves uzstāsies “Rīgas Saksofonu kvartets”, savukārt debesīs virs Daugavas ikvienam svētku dalībniekam būs iespēja vērot aviācijas šovu.

No plkst. 13.00 svētku dalībniekus priecēs Izrāžu apvienības “Panna”, Ģertrūdes ielas teātra,Liepājas Leļļu teātra, Dramaturgu teātra, Liepājas teātra un aktieru grupas “Aģenti” priekšnesumi.

Savukārt plkst. 17.00 sāksies franču ielu teātra trupas “Transe Express” parāde un uzvedums, kurā mūzika un zinātne saplūst iespaidīgā mākslā. Trupas dalībnieki, izmantojot apjomīgus un iespaidīgus tērpus, pārtop milzu izmēra lellēs un veic akrobātiskus trikus augstu gaisā un arī uz zemes. Komandā darbojas visdažādāko žanru pārstāvji – komiķi, akrobāti, vijolnieki, bundzinieki un leļļu meistari.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz