Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Literāti atskatīsies uz paveikto

Literāti atskatīsies uz paveikto
Foto: Piejūras pilsētu literārā akadēmija
28.05.2019 13:20

liepajniekiem.lv

Sestdien, 1.jūnijā, pulksten 12 Kūrmājas prospektā 13 Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA) dalībnieki sanāks uz pēdējo nodarbību pirms vasaras brīvdienām, informē akadēmijas pārstāve Kristīne Timermane. 

Uz kopīgu sarunu aicina Latvijas Rakstnieku savienības (LRS) Liepājas nodaļas un PPLA vadītāja Linda Zulmane ar rakstnieci Janu Egli. ”Būs iespēja diskutēt par iegūtajām zināšanām lekcijās un semināros, par prasmēm, rakstīto, lasīto un publicēto, kā arī izvirzīt jaunus mērķus tālākai darbībai. Uz šo tikšanos aicināts ikviens – esošais, bijušais vai tikai iespējamais dalībnieks,” stāsta L. Zulmane, piebilstot, ka šis pusgads bijis darbīgs, ”piemēram, varam lepoties, ka ilggadējā PPLA dalībniece Gunita Lagzdiņa-Skroderēna ir kļuvusi par pilntiesīgu LRS Liepājas nodaļas biedri, kā arī laikraksta ”konTEKSTS” aprīļa numurā varējām lasīt liepājnieku sarakstīto – šajā kurzemnieku raibajā rakstā ir gan jau zināmu autoru, gan PPLA dalībnieku teksti. Īpašs prieks par Lauru Andersoni, Daci Pūri un Valentīnu.”

Uz pēdējo nodarbību ir gaidīts ikviens, kurš vēlas uzzināt par pusgadā paveikto un akadēmijas nākotnes iecerēm. Visas nodarbības un meistarklases ir bezmaksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz