Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

LOC viesosies Krievu Nacionālais balets

LOC viesosies Krievu Nacionālais balets
02.05.2012 13:52

Atslēgvārdi

7.maijā LOC Rožu zālē viesosies Krievu Nacionālais balets Sergeja Radčenko vadībā ar divām baleta izrādēm. Pulksten 12:00 skatītāju vērtējumam tiks piedāvāta izrāde “Apburtā princese” un pulksten 19:00 izrāde 2 cēlienos “Žizele”.

Kā informē Liepājas Olimpiskā centra kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš, tad “Apburtā princese” patiesi tiek uzskatīta par visveiksmīgāko Krievijas 19. gadsimta baletu. Neparasti skaistā mūzika un klasiskā horeogrāfija nevainojami attēlo galma dzīves greznību, karaliskā pāra prieku par ilgi gaidītās meitas piedzimšanu un bailes par viņas dzīvību. Vecās pasakas poētiskajā sižetā Čaikovski valdzināja iespēja iedzīvināt mūzikā mūžīgās reālās dzīves problēmas: cīņu starp Labo un Ļauno, Skaistuma, Prieka un Mīlestības ideālu triumfu.

Savukārt, izrāde ”Žizele” ir spilgtākais romantiskā krievu baleta piemērs, kur galvenā tēma, kas aizrauj skatītājus, ir mīlestība, tik spēcīga un neizmērojama savās izpausmēs. Mīlestības jūtas šajā baleta uzvedumā ir atspoguļotas skaidri un reāli.

Biļetes uz izrādi iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz