Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Mazā raganiņa dodas uz operu

Mazā raganiņa dodas uz operu
09.02.2009 14:52

Starp lielajiem simfoniskajiem koncertiem un Pianisma zvaigžņu festivālu, Liepājas Simfoniskais orķestris savā koncertzālē uz īpašiem koncertiem gaida arī ģimenes un skolēnu grupas. Februāra tēma – opermūzika! Par šo programmu parūpējusies J. Vītola Mūzikas akadēmijas operstudija ”Figaro” profesora Viestura Gaiļa vadībā.

Muzikāli izglītojošā luga – opera bērniem ”Mazā raganiņa dodas uz operu” iestudēta Jāz. Vītola Mūzikas akadēmijas operstudijā ”Figaro”, kurā jaunie vokālisti apgūst operdziedāšanas mākslu. Iestudējuma režisors Uģis Brikmanis.

Uzveduma galvenā varone – raganiņa Sallija dzimšanas dienā saņēmusi ielūgumu uz operu, bet tā īsti nezin, kas tā opera tāda ir! To viņa vēlas noskaidrot, jo arī pele Villijs padomu nespēj dot.

Kad Sallija nonāk operas uzvedumā ”Ansītis un Grietiņa”, viņa ne vien satiekas ar citu pasaku tēliem, bet uzzina daudz interesanta – kas ir komponists, ko mūzikā nozīmē piano un citas saistošas atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem.

Uzvedumā piedalās arī Liepājas Simfoniskais orķestris, diriģenta Viestura Gaiļa vadībā. Graudu ielas koncertzālē par ieejas maksu Ls 0.50 organizētās skolu grupas gaida ceturtdien un piektdien 11.30 un 13.00.

Tradicionālajā sestdienas koncertā visai ģimenei biļetes cena – Ls 2, skolēniem un pensionāriem 50% atlaide, bet bērniem līdz astoņiem gadiem ieeja bez maksas.

Gundars Venens,
LSO Reklāmas un sabiedrisko attiecību vadītājs

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz