Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Mediķu fotogrāfijas – kalendārā

Mediķu fotogrāfijas – kalendārā
22.12.2012 07:04

Šogad jau ceturto reizi Liepājas Reģionālā slimnīca izdevusi savu kalendāru. Taču atšķirībā no daudziem citiem uzņēmumiem, kas arī veido kalendārus, šajā tradicionāli ievieto tikai un vienīgi slimnīcā strādājošo kolēģu tvertos fotomirkļus.

Pirmais tāds kalendārs iznāca pirms pieciem gadiem, tam bija gada pārtraukums, un turpmāk katru gadu to veidoja atkal. Tagad izdots jau ceturtais – kalendārs 2013. gadam.

Idejas autors no pirmās dienas ir Reanimācijas nodaļas vadītājs Ivars Krastiņš, kura vaļasprieks ir fotografēšana. Pirmajā kalendārā līdzās viņa bildēm bija arī divu citu kaislīgu mediķu fotogrāfu –reanimatologa Jāņa Rozentāla un bērnu ārstes Solvitas Bušas-Krampes – skatījums caur objektīvu. Pērn fotomākslinieku bija vairāk, jo I. Krastiņš kalendāra veidošanā aicināja piedalīties arī kolēģus no citām Kurzemes slimnīcām.

Nākamā gada kalendārā ievietotas Liepājas Reģionālajā slimnīcā strādājošo 12 kolēģu fotogrāfijas. To autori ir Ivars Krastiņš, Dina Keiša, Inga un Vilnis Viguļi, Jānis Rozentāls, Līga Bora, Diāna Aigare, Jeļena Mehonceva, Jeļena Bogomola, Mārīte Kūla, Solvita Buša-Krampe, Guna Heidemane un Solvita Liniņa.

Lai aptvertu pēc iespējas plašāku fotografējošo mediķu skaitu, šoreiz slimnīcas mājaslapā izsludināja konkursu par fotogrāfijām, ko izvietot kalendārā. Kalendārs gan nebūs iegādājams ne grāmatnīcās, ne arī kur citur – to dāvanā saņems visi slimnīcā strādājošie un sadarbības partneri.

Kristīne Pastore,
“Kuzremes Vārds”

Egona Zīverta foto

Liepājas Reģionālās slimnīcas nākamā gada kalendārā apskatāmi 12 kolēģu tvertie fotomirkļi.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz