Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Modes dizaineru nometne festivālā “Līvas ciems”

Modes dizaineru nometne festivālā “Līvas ciems”
05.05.2011 10:38

Atslēgvārdi

Festivāla “Līvas ciems” ietvaros, kas norisināsies Liepājā no 20.-22.maijam, šogad pirmo reizi tiks rīkota modes dizaineru nometne. Savu dalību modes dizaineru nometnē ir akceptējuši vairāki Latvijā atzīti modes mākslinieki, kuru darbus un pašu klātbūtni varēs baudīt katrs festivāla apmeklētājs, informē “Līvas ciema” režisores asistente Daiga Kirhnere.

Ieva Janelsiņa ar savu jaunāko pavasara/vasaras 2011 kolekciju “Saulriets”- uzmanības centrā ir oraņžā krāsa un klasiskā kostīma detaļas brīvākos ikdienas tērpos. Evita Bula ar kolekcijas nosaukumu “Max-Mix-Age” – tas ir pagājušā gadsimta 60-to, 80-to gadu un mūsdienu modes tendeņču mikslis. Kā arī ar modes mākslinieci Šeilu varēs konsultēties stila jautājumos un modes tendeņču aktualitātēs.

Acīm baudāmu netradicionālās modes un gaismas dizaina performanci sniegs modes māksliniece Elīna Štobe. Šis priekšnesums sevī ietvers stila izrādi ar speciāli veidotiem tērpu modeļiem, gaismu izrādi, video projekcijām kā arī dzīvās un elektroniskās mūzikas sintēzi.

Nometnes ietvaros paredzēti modes demonstrējumi, amata demonstrējumi (izšūšana, modelēšana, stila izveide, u.c.), modes darbnīcas (dažādu aksesuāru un tērpu rotājumu izveide) kā arī modes kolekciju pārdošana.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz