Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Mūsu literāti seminārā “Aicinājums”

Mūsu literāti seminārā “Aicinājums”
22.08.2008 07:00

Atslēgvārdi

Saulkrastos notiek jauno autoru seminārs “Aicinājums”. Viņu vidū ir arī Agnese Matisone, Andris Rozentāls un Jānis Mackus – jauni un talantīgi dzejnieki un dramaturgi, topošie tulkotāji, kuri seminārā piedalījušies jau vairākkārt. Šogad atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad jaunie literāti bija konsultējamo statusā, Agnese Matisone uzaicināta konsultēt jaunos dramaturgus.

Abi puiši – Andris un Jānis aizbraukuši, lai satiktos ar domubiedriem, konsultantiem, piedalās lekcijās, vārdu sakot, dramaturga Daiņa Grīnvalda jau vienpadsmito gadu pārzinātais projekts ir stabila tradīcija un izaicinājums jaunajiem talantiem. Te meistardarbnīcās un neformālos saietos tiekas savulaik “Aicinājuma” izaudzinātie dzejnieki un topošie literāti. Konsultanti kā jau katru gadu ir rakstnieki un dzejnieki Guntis Berelis, Eduards Aivars, Kārlis Vērdiņš, Ronalds Briedis, Agita Draguna, Gaiķu Māris un citi. “Aicinājums” notiek jau 32.reizi, un šādi neformāli, ikgadēji jauno literātu saieti veicina radošumu, interesi par literārajiem procesiem visā Latvijā, arī starptautiskajā apritē rodas jauni kontakti un iespējas, kā arī paplašinās jauno autoru redzesloks.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz